aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα νεότερα για τον άτυχο Ντελατόρε

ΑΠΟΕΛ: Τα νεότερα για τον άτυχο Ντελατόρε

Ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε αποδείχθηκε εξαιρετικά άτυχος τη φετινή σεζόν, αφού υπέστει ρήξη πρόσθιου χιαστού, έξω πλάγιου με οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός και έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, όπως και έγινε, με τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων να ενημερώνει ότι όλα πήγαν καλά. «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στον Γκιγιέρμε Ντελατόρε.  Ο ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο ιατρικό κέντρο της Ατλέτικο Παραναένσε, τη διοίκηση της οποίας ευχαριστούμε για την διατήρηση της συνεργασίας μας και για φέτος», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ.

Και καταλήγει με μήνυμα στον άτυχο ποδοσφαιριστή: «Ντελατόρε ελπίζουμε από τα βάθη της καρδιάς μας να επιστρέψεις όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Σου ευχόμαστε καλή ανάρρωση. Μόνο ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ