aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα νεότερα για Κβιλιτάια και το αισιόδοξο σενάριο

ΑΠΟΕΛ: Τα νεότερα για Κβιλιτάια και το αισιόδοξο σενάριο

Επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με «θόρυβο» ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν 3-1 με ανατροπή του Απόλλωνα στο ΓΣΠ, έχοντας στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων τα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα: τους Φεντερίκο Μακέντα και Μπεν.

Ο πρώτος κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κβιλιτάια και πιστώθηκε την ασίστ στο δεύτερο γκολ, με σκόρερ τον Εντονγκαλά. Όσο για τον Κομοριανό επιθετικό, είχε συμμετοχή στο δεύτερο τέρμα και άνοιξε λογαριασμό στην Κύπρο με μία υποδειγματική εκτέλεση φάουλ.

Ευχάριστα για τον ΑΠΟΕΛ είναι και τα νεότερα που έρχονται από τον Αρχάγγελο σχετικά με τον τραυματισμό του Γκιόργκι Κβιλιτάια. Ο Γεωργιανός επιθετικός λίγο μετά το γκολ της ισοφάρισης έμεινε στο έδαφος και αποχώρησε με φορείο, έχοντας έντονος πόνους στη μέση. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και μάλιστα οι πιο αισιόδοξοι λένε πως θα ανεβάσει ρυθμό κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ