aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα μάτια στραμμένα στον Εφραίμ

ΑΠΟΕΛ: Τα μάτια στραμμένα στον Εφραίμ

Ο Τόμας Ντολ, παρακολούθησε τον ψεσινό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στο Καζακστάν (1-1). Ασφαλώς, είχε στραμμένη την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ιδιαίτερα στον Γιώργο Εφραίμ, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε ούτε ένα λεπτό στις επίσημες υποχρεώσεις των γαλαζοκιτρίνων.

Διαβάστε επίσης: Ένας Ιωάννου δεν φέρνει την άνοιξη… (pics)

Ο Κύπριος άσος του ΑΠΟΕΛ αγωνίσθηκε για περισσότερο από μία ώρα (73’), είχε κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο ήταν ολοφάνερο ότι ήταν εκτός αγωνιστικού ρυθμού λόγω κυρίως τον παραγκωνισμό του από τον Πάολο Τραμετσάνι. Ο Εφραίμ ανεβάζει ρυθμούς και είναι δεδομένο ότι θα φανεί χρήσιμος στον Τόμας Ντολ ενόψει των υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ σε Ευρώπη και Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Μπεν Σιμόν και Εφραίμ συμφώνησαν για το μέλλον της Εθνικής

Τα παιχνίδια είναι πολλά και ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει σε βάθος χρόνου όλους τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ του. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε, ο Ντολ σε συνεννόηση με τον Ντομένικο Τέτι αλλά και τους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ αποφάσισαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τον Ανδρέα Μακρή.

Από εβδομάδας, όταν θα αρχίσουν να επιστρέψουν οι εννέα διεθνείς στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», ο Τόμας Ντολ θα αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο του ενόψει του ματς με την ΑΕΛ το επόμενο Σάββατο (14 Σεπτεμβρίου, ΓΣΠ, 18:30).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ