aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα μακρά κοντά εγίναν

ΑΠΟΕΛ: Τα μακρά κοντά εγίναν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΈΑ ΜΑΎΡΟΥ

Το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έρχεται σε μια ομολογουμένως περίεργη συγκυρία για τους πρωτευουσιάνους. Μιλάμε έτσι κι αλλιώς για ένα από τα δυσκολότερα ματς των γαλαζοκιτρίνων, οπότε, όταν αυτό έρχεται ύστερα από τρεις… στραβές, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με την εμφάνιση απέναντι στην Πάφος FC να συζητιέται ακόμα εντός ομάδας. Κουβέντα της διοίκησης με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», πολύωρες συνεδρίες, αξιολόγηση της κατάστασης, συζήτηση του προπονητή με τους παίκτες. Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν τις διεργασίες που έλαβαν χώρα κατά τα προηγούμενα 24ωρα εντός ΑΠΟΕΛ, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με σιγουριά σε ποιο βαθμό θα επηρεάσουν την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Δεν «τσουλάει» και το αλλάζει

Δεν θέλει και πολύ να γίνει ένα κακό ξεκίνημα στο επικείμενο ματς και μετά να… χαθεί η μπάλα. Ειδικά σε αυτά τα 90λεπτα, με τέτοιου επιπέδου αντιπάλους. Γι’ αυτό και ο ΑΠΟΕΛ, καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Δεν λέμε ότι ισοδυναμεί με καταστροφή αν δεν κερδίσει την «Κυρία», ωστόσο επιβάλλεται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να το παλέψει. Όπως ζητά η διοίκηση, αυτό ζητούν οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι παρεμπιπτόντως εξέδωσαν επιθετική ανακοίνωση.

Η σημασία της εικόνας του ΑΠΟΕΛ στο μεθαυριανό ματς είναι καθοριστική για τη συνέχεια. Καλείται να βγάλει αντίδραση στον βαθμό που μπορεί και να βρει ξανά το χαμόγελό του. Σε διαφορετική περίπτωση οι κραδασμοί θα γίνουν εντονότεροι και είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν να απορροφηθούν -τούτη τη φορά- από τον Ελλαδίτη προπονητή και όχι μόνο.

Ο ΑΠΟΕΛ, δεν θα πάει στη Λάρνακα για να πάρει απλά και μόνο τους βαθμούς. Θα αγωνισθεί για να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, να βγάλει ξανά τη μαχητικότητα που έχασε την τρέχουσα σεζόν και να πάρει τα πάνω του ενόψει Απόλλωνα. Ένα παιχνίδι που, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, θεωρείται κομβικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία του ΑΠΟΕΛ, παρόλο που ακόμα είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ