aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα λεφτά για Ακιντόλα και η υπόσχεση του Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Τα λεφτά για Ακιντόλα και η υπόσχεση του Τάαμαρι

Το μετεγραφικό μέτωπο κτυπά «κόκκινο» και όπως ήταν λογικό οι μέτοχοι του ΑΠΟΕΛ ήθελαν να ενημερωθούν από… πρώτο χέρι για τις εξελίξεις που αφορούν τα μετεγγραφικά των γαλαζοκιτρίνων κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/7).

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ερωτήθηκε για τα δεδομένα που αφορούν την περίπτωση του Μούσα Τάαμαρι. Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως υπάρχει πωλητήριο αξίας 2.500.000 ευρώ στον Ιορδανό επιθετικό και σημείωσε πως δεν έγινε καμία επίσημη πρόταση για παραχώρηση του ταχύτατου εξτρέμ. Μάλιστα, τόνισε πως δεν υπήρξε ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε στους μετόχους πως είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας συζήτηση με τον Μούσα Τάαμαρι, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε πως είναι πρόθυμος να υπογράψει επέκταση συμβολαίου μέχρι το Καλοκαίρι του 2022 με ρήτρα αποχώρησης, όμως η άρνηση του ατζέντη του αποτελεί εμπόδιο.

Διαβάστε επίσης: Ο Πιέρος απαντά για Ομόνοια και τονίζει: «Πρώτος λόγος στον ΑΠΟΕΛ»

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ ο Τάαμαρι διαβεβαίωσε τον Πρόδρομο Πετρίδη ότι δεν έχει σε καμία περίπτωση πρόθεση να αδικήσει την ομάδα που τον βοήθησε τα μέγιστα στην ανέλιξή του και δεσμεύτηκε να απαντήσει οριστικά στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του έγινε το επόμενο δεκαήμερο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Νταβίντ Ακιντόλα, ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ, όμως ανέφερε πως οι οικονομικές απαιτήσεις της Μίντιλαντ είναι πολύ υψηλές.

Διαβάστε επίσης: Η σιγουριά του Πιέρου για τον ΑΠΟΕΛ και η συμβουλή στον Κακουλλή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ