aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα «κουκιά» του Ίνγκεμπριγκτσεν είναι μετρημένα

ΑΠΟΕΛ: Τα «κουκιά» του Ίνγκεμπριγκτσεν είναι μετρημένα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ μόνο εύκολη στο αποψινό ντέρμπι (19:00) με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, δεν θα είναι αφού θα έχει απέναντί του την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και την ομάδα με την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Άλλο ένα θέμα στο οποίο οι πρωταθλητές θα πρέπει να βρουν τη λύση. Ούτως ή άλλως, ο ΑΠΟΕΛ τόσα χρόνια έμαθε να ζει με τις εκάστοτε δυσκολίες και το ίδιο καλείται να κάνει και τώρα. Τώρα, αν θα τα καταφέρει ή όχι η απάντηση θα δοθεί γύρω στις εννιά απόψε, με το σφύριγμα της λήξης από τον Βασίλη Δημητρίου.

Εφραίμ, Αλωνεύτης, Αλ Τάαμαρι έμειναν εκτός αποστολής καθότι κρίθηκαν ανέτοιμοι. Γουίλερ, Γένσεν, Γέφτοβιτς και Σιγκούρντουρσον δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ Βούρος, Ιωάννου δηλώνουν έτοιμοι και βρίσκονται στην αποστολή.

Επομένως τα «κουκιά» του Ίνγκεμπριγκτσεν είναι μετρημένα και οι επιλογές του για την ενδεκάδα δεδομένες. Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Σάβιτς, Ιωάννου, Σόουζα, Μάτιτς, Ντε Βινσέντι, Γιάκολις, Πάβλοβιτς και Βιντιγκάλ είναι οι επικρατέστεροι έντεκα για να ξεκινήσουν τον αγώνα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Βούρος, Άλεφ, Χαλένιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ