aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα «κλειδιά» στον τεχνικό διευθυντή

ΑΠΟΕΛ: Τα «κλειδιά» στον τεχνικό διευθυντή

TOY AΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η απόφαση έχει ληφθεί και δεν αλλάζει. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προχωρεί στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Εξετάζει διάφορες επιλογές, προσδοκώντας ότι θα καταλήξει στο καταλληλότερο άτομο, νοουμένου ότι οι οικονομικές του απαιτήσεις εμπίπτουν στον προϋπολογισμό της ομάδας.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θέλει να δώσει τα χέρια με άτομο που έχει περάσει χρόνια στα γήπεδα, ξέρει πολύ καλά το αντικείμενο, έχει άκρες με ατζέντηδες, μπορεί να φέρει εις πέρας τον μετεγγραφικό σχεδιασμό και γενικά ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό τμήμα. Όπως γράψαμε και χθες, θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της διοίκησης και του αγωνιστικού τμήματος, ενημερώνοντας για όλα τα θέματα που αφορούν, όπως είναι για παράδειγμα η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Στυλιανού: «Έφυγε ο Πετρίδης, ποιος θα αναλάβει; Τι θέλουν από τον Πρόδρομο;»

Στον ΑΠΟΕΛ, παράλληλα, προτείνονται πάρα πολλοί προπονητές. Οι προτάσεις έχουν κυριολεκτικά κατακλείσει τα γραφεία της εταιρείας. Σε περίπτωση που εντοπισθεί ένας τεχνικός αδιαμφισβήτητης αξίας, τότε και μόνο η διοίκηση θα κινήσει τις διαδικασίες για την πρόσληψή του. Θέμα Σάββα Παντελίδη, προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ώρα μηδέν

Εν κατακλείδι, υπάρχει έντονη κινητικότητα στα δύο ανοικτά κεφάλαια, οπότε ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται ανά πάσαν στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ