aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα καλά και τα κακά νέα ενόψει Ανόρθωσης

ΑΠΟΕΛ: Τα καλά και τα κακά νέα ενόψει Ανόρθωσης

Ενθαρρυντικές ενδείξεις για συμμετοχή των Ανδρέα Καρώ και Βούγιαντιν Σάβιτς στο ντέρμπι του Σάββατου (2/4) με την Ανόρθωση άφησε η προπόνηση της Δευτέρας. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ επανήλθαν στον «Αρχάγγελο» μετά το τριήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Σωφρόνης Αυγουστή και ουσιαστικά μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Καρώ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και γι’ αυτό «κόπηκε» από την αποστολή της εθνικής Κύπρου, όμως επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση για ζημιά που δεν προκαλεί ανησυχία. Ο δυναμικός στόπερ των γαλαζοκιτρίνων πάτησε γκάζι με την επανέναρξη των προπονήσεων και έστειλε μήνυμα ετοιμότητα στον Σωφρόνη Αυγουστή. Διαθέσιμος για τη σημαντική αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα είναι και ο Σάβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενης ημέρες, όμως από το τέλος της περασμένης εβδομάδας ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Βινίσιους και Οκριασβίλι άρχισαν τρέξιμο και η κατάστασή τους θα επαναξιολογείται καθημερινά. Πάντως, οι πιθανότητες να προλάβουν το ντέρμπι του Σαββάτου δεν είναι με το μέρος τους. Στο απουσιολόγιο του Αυγουστή είναι τα ονόματα των Ντε Βινσέντι (τραυματίας) και Μάγκλιτσα (τιμωρημένος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ