aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Τα «ηρωικά»… κουκιά!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ήταν το πρώτο πράγμα που επεσήμανε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Αντώνης Κωνσταντινίδης λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, που ήταν ο δεύτερος για το ζευγάρι των θέσεων 2&3, στο πλαίσιο των ημιτελικών για τα καλαθοσφαιρικά πλέι-οφ. Δηλαδή τον ηρωισμό των παικτών του, που έστω και… λίγοι σε σχέση με την πληρότητα της αντιπάλου, κατάφεραν να τη νικήσουν στο παιχνίδι που έγινε στο Λευκόθεο, ισοφαρίζοντας τη σειρά στο 1-1 σκορ νικών.

Είχε που είχε τις γνωστές απουσίες η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων, έμεινε εκτός και ο Παντούρης, τη στιγμή που τραυματίστηκε και ο Μπεστ κατά τη διάρκεια του αγώνα! Ξέχωρα, όμως, από όλα αυτά, έλειπε και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, ελέω της τιμωρίας από τη δικαστική. Είναι, λοιπόν, να μη μιλάει κανείς για… ηρωικά κουκιά (μετρημένα δηλαδή); Ποια, όμως, είναι η ουσία; Ότι ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι παραμένει ΑΠΟΕΛ, έστω και σε κατάσταση λειψανδρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ