aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα «γαλλικά», το επεισόδιο Ενσούε κι η μεγάλη αδυναμία

ΑΠΟΕΛ: Τα «γαλλικά», το επεισόδιο Ενσούε κι η μεγάλη αδυναμία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ δεν παρουσιάζεται ευάλωτη όταν έχει να αντιμετωπίσει οργανωμένη επιθετική προσπάθεια του αντιπάλου. Πιάνεται στον ύπνο όμως σε γρήγορη εκδήλωση φάσης, κάτι που φάνηκε και στο προχθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δέχθηκε δύο γκολ, κινδύνεψε άμεσα άλλη μια φορά και οι τρεις από παρόμοιες φάσεις της ομάδας της Λάρνακας. Κάτι που έγινε και στην πρόσφατη ήττα από την Πάφος FC (1-2).

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα από τον Ενσούε και όλα πιθανά

Όταν οι γαλαζοκίτρινοι ανεβάζουν παίκτες ψηλά, εντείνοντας την προσπάθεια για να πετύχουν γκολ, ήταν περιπτώσεις που οι αμυντικές ισορροπίες διασαλεύτηκαν. Η μπάλα πήγε από τα πλάγια στον προωθημένο και έγινε η ζημιά. Κάτι που προφανώς χρήζει άμεσης βελτίωσης από τον Πάολο Τραμετσάνι.

Διαβάστε επίσης: Η μπάλα σε Τέτι και Πετρίδη για Ενσούε

Πέραν τούτου, δεν πέρασαν απαρατήρητα τα νεύρα που είχαν οι Μπόι Βάτερμαν και Γιώργος Μερκής, μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα, όπου τα είπαν σε έντονο ύφος, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει το συμβάν. Στην επιφάνεια βγήκε και το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Εμίλιο Ενσούε, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επεισόδιο με τον Πάολο Τραμετσάνι. Ντομένικο Τέτι και διοίκηση του ΑΠΟΕΛ καλούνται να αναλάβουν δράση, ώστε να επιληφθούν θέματα απειθαρχίας στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ενσούε: «Βαρέθηκα τις μ@λ@κίες. Δεν με αφήνουν να παίξω»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ