aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του Κωστή ενόψει Ομόνοιας

ΑΠΟΕΛ: Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα του Κωστή ενόψει Ομόνοιας

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με την… ψυχή στο στόμα της Αλκής με 2-4 στο «Αμμόχωστος». Οι γαλαζοκίτρινοι πάτησαν την μπανανόφλουδα αλλά δεν έπεσαν κόντρα στην «Αθάνατη», η οποία ισοφάρισε σε 2-2 και έβαλε δύσκολα στους εξάκις σερί πρωταθλητές.

Πλέον, στον ΑΠΟΕΛ στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (31/10) με την Ομόνοια στο πρώτο clasico της χρονιάς. Ο Πάολο Τραμετσάνι έστειλε κατάσκοπο στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει τον αγώνα των πρασίνων με την Πάφος FC.

Ο Γιώργος Κωστή, μέχρι πρότινος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, βρέθηκε στα επίσημα του ΓΣΠ και είχε τα μάτια στραμμένα στην προσεχή αντίπαλο των γαλαζοκιτρίνων. Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy εντόπισε τον Ελλαδίτη να φωτογραφίζει από το πάνω διάζωμα της Δυτικής εξέδρας τη διάταξη της Ομόνοιας όταν αμυνόταν σε οργανωμένες επιθέσεις της Πάφου FC, καθώς επίσης και την τακτική που ακολούθησε η ομάδα του Άνχελ Γκόμεθστις στημένες φάσεις (κόρνερ, φάουλ) και στον επιθετικό και στον ανασταλτικό τομέα.

Με αυτόν τον τρόπο στον ΑΠΟΕΛ προσπάθησαν να απομνημονεύσουν τον τρόπο λειτουργίας της Ομόνοιας, και με βάση τα «ντοκουμέντα» του Γιώργου Κωστή θα πορευτούν στο ντέρμπι αιωνίων της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μέλλον (πιθανόν) έχει, παρόν;

Ο βοηθός προπονητής του ΑΠΟΕΛ είδε όλα όσα ήθελε σε ένα ημίχρονο για τους «πράσινους» και τους «γαλάζιους» (ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει αμέσως μετά την Πάφος FC στις 4 Νοεμβρίου) και ακολούθως αποχώρησε από το γήπεδο της πρωτεύουσας με προορισμό το «Αμμόχωστος», εκεί που ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε την Αλκή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ