aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα... έψαλλε και έχει τους λόγους του

ΑΠΟΕΛ: Τα… έψαλλε και έχει τους λόγους του

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν ηρέμησε ούτε δευτερόλεπτο στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση. Το αντιμετώπισε λες και επρόκειτο για επίσημο ματς! «Ξελαρυγγίστηκε» από τις φωνές στους ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα στα νεκρά τους διαστήματα και στις φάσεις που πιάστηκαν στον ύπνο. Ο Εβρίτης κόουτς παρουσιάζεται όλο και πιο απαιτητικός, θέλοντας να σπρώξει τους παίκτες σε ψηλότερο επίπεδο απόδοσης. 

Είδε τους νεοφερμένους Μιγκέλ Σίλβα (τερματοφύλακας), Ράφαελ Σάντος (αμυντικός) και Μάριους Λουντεμό (μέσος) να αποδίδουν αξιοπρεπώς στη θέση που έπαιξαν, την ίδια ώρα που ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έμοιαζε με ψάρι έξω από το νερό στην κορυφή της επίθεσης. Οι Γιώργος Μερκής και Νικόλας Ιωάννου ήταν αλάνθαστοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, κάτι όμως που δεν ισχύει για τον Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς (υπέπεσε και σε σοβαρό λάθος στη φάση του πέναλτι). Πολύ περισσότερα περίμενε ο Ελλαδίτης προπονητής από τους Μάικ Γένσεν, Μούσα Αλ Τάαμαρι και Γκάγιας Ζαχίντ.

Η είσοδος στον αγώνα του νεαρού Γιάννη Σατσιά, αλλά και των Ομάρ Χάνι, Αντόνιο Γιάκολις προσέδωσε φρεσκάδα. Ο Ιορδανός εξτρέμ, πάντως, αφήνει… καλά σημάδια γραφής. Επίσης, στα θετικά καταγράφεται η σβελτάδα τού επίσης νεαρού Σταύρου Γαβριήλ. Γενικώς, υπάρχει το έμψυχο δυναμικό και πολύ περισσότερο το νέο «αίμα» στον ΑΠΟΕΛ, φτάνει όλα τα κομμάτια να ενωθούν αρμονικά.

Στις 7 και 14 Αυγούστου, οι γαλαζοκίτρινοι θα τα πουν φιλικά με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, αντιστοίχως (ΓΣΠ, 19:00). Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μοντάρει τα πλάνα του, καταλήγοντας εν πολλοίς στις βασικές επιλογές ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Υπενθυμίζουμε πως οι γαλαζοκίτρινοι θα μάθουν αντίπαλο στον 1ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Δευτέρα (10/8) και θα δώσουν το πρώτο τους ματς στις 27 του μηνός. Με συντελεστή 27.500 βαθμούς, εννοείται ότι θα είναι στους δυνατούς σε όλους τους γύρους, ακόμα και αν φτάσουν μέχρι τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ