aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα επόμενα deal του Θρύλου

ΑΠΟΕΛ: Τα επόμενα deal του Θρύλου

Τα φιλικά παιχνίδια, γενικώς, κάθισαν λιγάκι βαριά στον ΑΠΟΕΛ, αλλά χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι παίκτες μπαίνουν ξανά σε στάδιο, αυτή τη φορά στο «Στέλιος Κυριακίδης». Το Σάββατο είναι η αναμέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Πάφος FC, την ίδια ώρα που η διοίκηση βάζει κάτω τα δεδομένα για να δει τι αλλαγές πρέπει να κάνει στο ρόστερ, ώστε να προχωρήσει δυναμικά από εδώ και πέρα.

Το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι το εξής: Τι προσθήκες ή, καλύτερα, τι προσθαφαιρέσεις θα κοιτάξει να πραγματοποιήσει η ομάδα; Το «Goal» αναλύει, με την υποσημείωση πως σε μια μετεγγραφική περίοδο πολλά αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ετοιμάστηκε λίστα έξι υποψηφίων και με την ολοκλήρωση των διερευνητικών επαφών, θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα γίνει προσθήκη. Όπως μας ξεκαθαρίστηκε, εάν δεν βρεθεί καλύτερη επιλογή από τον Ουζόχο, δεν θα γίνει μετεγγραφή. Επιπρόσθετες λύσεις είναι οι Μιχαήλ, Τσιλιγγίρης, Κίττος.

ΜΠΑΚ: Δεν προκύπτει επείγουσα ανάγκη. Οι Τσεπάκ, Βρόντης αγωνίζονται δεξιά, την ίδια ώρα που μπορεί να δώσει λύσεις κι ο Καρώ. Θέση που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στα φιλικά και ο Κούτσακος. Στην αντίθετη πλευρά υπάρχουν οι επιλογές των Σαμπάλα, Γουίλερ. Αν θα γίνει κίνηση θα αφορά παίκτη του καταλόγου Β.

ΣΤΟΠΕΡ: Τούτη τη στιγμή οι κεντρικοί αμυντικοί που έχει στο ρόστερ του ο ΑΠΟΕΛ είναι οι Βινίσιους, Καρώ, Σάντος, Σάβιτς. Τέσσερις δηλαδή, με τους δύο πρώτους να κερδίζουν περισσότερο την εμπιστοσύνη του κόουτς. Δύσκολα θα κινηθεί η ομάδα για έναν επιπλέον σέντερ μπακ.

ΧΑΦ: Νταουσβίλι, Λουντεμό, Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, Σατσιάς, Πολυκάρπου και Μπερν συγκροτούν την «ομάδα» του άξονα, την ίδια ώρα που αναμένεται να μπει στην εξίσωση ο Σόουζα. Στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει η σκέψη να αποκτηθεί ένας επιπλέον παίκτης με οργανωτικά καθήκοντα. Σε τέτοιο σενάριο αποχωρεί ο Μπερν.

ΕΞΤΡΕΜ: Από το ξεκίνημα της μετεγγραφικής περιόδου, ο ΑΠΟΕΛ αναζητούσε εξτρέμ. Αποκτήθηκε ο Οκριασβίλι και, ακολούθως, προστέθηκαν στο ρόστερ οι Θεοδώρου, Ντιαβαρά. Υπάρχουν οι επιλογές των Εφραίμ, Γαβριήλ και Εντονγκαλά. Ο τελευταίος πήρε το μήνυμα ότι δύσκολα θα συνεχίσει, επομένως στον ΑΠΟΕΛ κινούνται για μετεγγραφή.

ΕΠΙΘΕΣΗ: Μπορεί στο εξωτερικό ο ΑΠΟΕΛ να συνδέεται με επιθετικούς, αλλά δεν προκύπτει πως θα γίνει σχετική κίνηση. Οι Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα αποτέλεσαν ηχηρές προσθήκες. Για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου μας, άλλωστε, είναι πολυτέλεια οι εν λόγω παίκτες. Κατσαντώνης, Κούτσακος, Γεωργίου είναι έξτρα επιλογές. Υπάρχει και ο Γκάρνερ, ωστόσο το μέλλον του είναι αβέβαιο στην ομάδα. Εάν αποχωρήσει ο Άγγλος απελευθερώνεται θέση για προσθήκη σε άλλη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ