aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα ενδιαφέροντα στατιστικά της ΟΥΕΦΑ

ΑΠΟΕΛ: Τα ενδιαφέροντα στατιστικά της ΟΥΕΦΑ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα στατιστικά στοιχεία του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Σλάβια Πράγας, όπως αυτά καταγράφηκαν από την ΟΥΕΦΑ. Ο ΑΠΟΕΛ μέτρησε πέντε συνολικά ενέργειες για γκολ, εκ των οποίων οι τρεις εντός εστίας, μία εκτός και άλλη μία μπλοκαρίστηκε. Σε αντίθεση με τη Σλάβια που μέτρησε συνολικά 13, κάτι περισσότερο από διπλάσιες δηλαδή, εκ των οποίων οι πέντε ήταν εντός εστίας, έξι εκτός εστίας και δύο μπλοκαρίστηκαν. Το ματς τελείωσε με την κατοχή της μπάλας να είναι εν τέλει μοιρασμένη, όπως και τα χιλιόμετρα που κάλυψαν οι μονομάχοι στον αγωνιστικό χώρο (ΑΠΟΕΛ 105.3, Σλάβια 105.5).

Οι παίκτες του Δώνη προσπάθησαν 332 φορές να ανταλλάξουν την μπάλα, με τις 253 να είναι επιτυχημένες, κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστό 76%. Οι παίκτες του Σιλχάβι, από την άλλη, 332 πάσες από τις 413 βρήκαν συμπαίκτη τους, ποσοστό 80%.  Οι γαλαζοκίτρινοι, τώρα, έκλεψαν την μπάλα από τον αντίπαλο 42 φορές έναντι επτά περισσότερων των ερυθρόλευκων της Πράγας. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέντε κόρνερ, ένα λιγότερο από τη Σλάβια, ενώ οι παίκτες του δεν είχαν συλληφθεί ποτέ σε θέση οφ σάιντ, σε αντίθεση με τους αντιπάλους που έχουν «πιαστεί» από τους βοηθούς διαιτητές δύο φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ