aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα είπαν Σωματείο και Εταιρεία, το οικονομικό και το αίτημα

ΑΠΟΕΛ: Τα είπαν Σωματείο και Εταιρεία, το οικονομικό και το αίτημα

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν το πρωί της Παρασκευής η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ με αντιπροσωπεία της διοίκησης του Σωματείου των γαλαζοκιτρίνων. Το Σωματείο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κυριάκος Ζιβανάρης, ο αντιπρόεδρος Πάρης Σπανός και τον Γιώργο Γεωργίου.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν τα αγωνιστικά δεδομένα και τους λόγους της εφιαλτικής πορείας της ομάδας στη φετινή σεζόν. Συζητήθηκαν τα λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό της ομάδας, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στα οικονομικά της εταιρείας.

Η διοίκηση του Σωματείου εξέφρασε έντονη ανησυχία για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και έλαβε αναλυτική ενημέρωση για τις οφειλές του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα, ζητήθηκε όπως εκπροσωπείται το Σωματείο στις συνεδρίες της εταιρείας, ώστε να ενημερώνεται ενδελεχώς για την οικονομική κατάσταση. Ο Πρόδρομος Πετρίδης κατέθεσε τις σκέψεις του σχετικά με το πλάνο πλεύσης της διοίκησης στο οικονομικό, για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν με το λιγότερο δυνατό χρέος.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και πολύ πιθανόν να προκύψει ανακοίνωση από το Σωματείο στην οποία θα δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ