aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα δύο σενάρια για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο

ΑΠΟΕΛ: Τα δύο σενάρια για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με το πέρας της 2ης αγωνιστικής των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ, άρχισαν να βγαίνουν τα… κομπιουτεράκια όσον αφορά στα σενάρια που φέρουν τον ΑΠΟΕΛ να προχωρεί στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.

Εάν κερδίσει τα επόμενα τρία ματς, δηλαδή την Καραμπάχ εκτός-εντός έδρας και την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, τότε θα περάσει στη φάση των «32», νοουμένου ότι οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν δεν θα έχουν βαθμολογικό όφελος με τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία.

Διαβάστε επίσης: Έπιασε… δεκάρι από αρνητικό σερί σε φάση ομίλων

Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ καρπωθεί τέσσερις βαθμούς στις διπλές αναμετρήσεις με την Καραμπάχ (3η και 4η αγωνιστική), τότε θα εξακολουθήσει να ελπίζει. Σε διαφορετική περίπτωση, θα εκμηδενιστούν οι πιθανότητες.

Όλα τα λεφτά, λοιπόν, είναι τα αμέσως επόμενα παιχνίδια με την Καραμπάχ, κατά τα οποία οι γαλαζοκίτρινοι οφείλουν να σταθούν στο ύψος τους. «Έχουμε δυο τελικούς μπροστά μας. Πρέπει να τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόμας Ντολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ