aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα που «γεννούν» σιγουριά για τον Μπέλετς

ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα που «γεννούν» σιγουριά για τον Μπέλετς

Η εξαιρετική εμφάνιση του Βιντ Μπέλετς απέναντι στην Καραμπάχ, «ξύπνησε» και πάλι το ζήτημα της ενδεχόμενης παραμονής του στον ΑΠΟΕΛ, φέρνοντας το θέμα αυτό εκ νέου στον αφρό της επικαιρότητας.

Σύμφωνα με διοικητική παραδοχή στο παρελθόν, αλλά και με ανακοίνωση της Σαμπντόρια από την οποία τον δανείστηκαν οι γαλαζοκίτρινοι το περασμένο Καλοκαίρι, τοποθετήθηκε υποχρεωτική option αγοράς, ύψους 100.000 ευρώ για να φοράει και του χρόνου τη φανέλα των περσινών πρωταθλητών ο διεθνής Σλοβένος κίπερ (διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα).

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Ποντάρω τα λεφτά μου για τον Μπέλετς»

Η συμφωνία θα κλειδώσει, καθότι ο Μπέλετς, όχι μόνο ήλθε στον ΑΠΟΕΛ για να αγωνίζεται ως βασικός αλλά όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Μέχρι κι ο Εκπρόσωπος Τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε για την κλάση του με κολακευτικά λόγια.

Διαβάστε επίσης: Τα «θέλω» του Μπέλετς και η ενόχληση για τις αποδοκιμασίες

«Υπάρχει option αγοράς για τον Μπέλετς. Θα έβαζα τα λεφτά μου, όσα έχω, ότι θα βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας το επόμενο καλοκαίρι. «Ήταν σημαντική η συνεισφορά του, το ίδιο συνέβηκε και άλλες φορές φέτος. Ήταν και η απόκρουσή του με την Καραμπάχ το καλοκαίρι, όταν ήρθε η πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένας τερματοφύλακας που ήρθε να βοηθήσει. Η απόφαση αν θα παραμείνει στο ρόστερ και μετά το τέλος του δανεισμού του, είναι στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό φαίνεται ότι θα το κλειδώσει, αφού η συμφωνία προνοεί συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Αν συμπληρώσει αυτό τον αριθμό, θα μείνει στο ΑΠΟΕΛ, αφού στο δανεισμό υπάρχει και option αγοράς των δικαιωμάτων του από την Σαμπντόρια και θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία», είπε

Παιχνίδι με παιχνίδι ο Σλοβένος πορτιέρε του ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνει την κλάση του και δίνει αξία στην απόφαση αυτών που τον επέλεξαν για ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ