aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα με τους τρεις Γεωργιανούς

ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα με τους τρεις Γεωργιανούς

Ο ΑΠΟΕΛ παρατάχθηκε δίχως τους Γεωργιανούς του στο αρχικό σχήμα την περασμένη Κυριακή στο Τσίρειο κόντρα στον Άρη (1-0). Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια ήταν στον πάγκο έως το 68’ που μπήκε στο γήπεδο, ενώ οι Τορνίκε Οκριασβίλι και Μουρτάζ Νταουσβίλι ήταν εκτός αποστολής λόγω ίωσης και τραυματισμού αντιστοίχως. Οι τρεις συμπατριώτες όμως θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην ενδεκάδα για το σαββατιάτικο (30 Οκτωβρίου) ματς με τη Δόξα στο Μακάρειο.

Για τον Κβιλιτάια είναι λογικό να σκέφτεται επαναφορά του ο Σωφρόνης Αυγουστή. Διότι ο Άντον Μάγκλιτσα παραμένει σκιά του εαυτού του, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα (και) στο ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Αμφότεροι οι φορ των γαλαζοκιτρίνων δεν έχουν επιβεβαιώσει τα δείγματα γραφής του παρελθόντος (ο Γεωργιανός στην Ανόρθωση και ο Κροάτης στον Απόλλωνα). Ωστόσο ο πρώτος απέδειξε πως… υπάρχει ζωή κυρίως με την εμφάνισή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Αναφορικά με τον Οκριασβίλι, δεν προπονήθηκε σήμερα και είναι ακόμα αμφίβολο αν θα τεθεί στη διάθεση του Αυγουστή για το παιχνίδι με τους πράσινους της Κατωκοπιάς. Σε περίπτωση που προπονηθεί το επόμενο διήμερο, το τεχνικό επιτελείο θα αξιολογήσει την κατάστασή του και αναλόγως θα πράξει. Αν αποφασιστεί να αγωνιστεί βασικός πάντως, θα απειλεί κάποιον εκ των Λέο Νατέλ και Ντιεμερσί Εντονγκαλά.

Τέλος, ούτε ο τραυματίας Νταουσβίλι προπονήθηκε σήμερα γεγονός που καθιστά δύσκολη την επιστροφή του. Αν όμως διαψεύσει τα προγνωστικά και επανέλθει, θα διεκδικήσει τη θέση του Μάριους Λουντεμό στη μεσαία γραμμή.

Αναλόγως λοιπόν της κατάστασής τους θα κρίνει ο Αυγουστή πώς θα τους αξιολογήσει. Όπως είναι τα αγωνιστικά δεδομένα, άλλωστε, εάν είναι διαθέσιμοι και οι τρεις θα είναι υποψήφιοι για διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα (μαζί φυσικά με τον Δημήτρη Θεοδώρου, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Ισάμ Τσεπάκ, ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά στο 13’ του παιχνιδιού με τον Άρη).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ