aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα με τον Καρώ

ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα με τον Καρώ

Την περασμένη Πέμπτη ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε ότι ο Ανδρέας Καρώ πέρασε από έλεγχο MRI και διαγνώστηκε με ρήξη έξω μηνίσκου. Όπως αναφερόταν, θα υποβαλλόταν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης και πράγματι, την ίδια μέρα μπήκε στο χειρουργείο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και άλλωστε, ο Κύπριος αμυντικός ήταν παρών την περασμένη Δευτέρα στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με την Ομόνοια (από όπου και η φωτογραφία του ρεπορτάζ). Όλα συνηγορούν λοιπόν ότι υπάρχουν θετικές ενδείξεις, για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα του αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της 23ης Δεκεμβρίου.

Δηλαδή σε τέσσερις με έξι εβδομάδες από την ημέρα της επέμβασης, υπολογίζεται πως αα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του. Αν μάλιστα εντοπίσει και ο Σωφρόνης Αυγουστή εγκαίρως τον κεντρικό αμυντικό, τον οποίον θέλει «εδώ και τώρα», με την επιστροφή του Καρώ θα υπάρξει μια αξιόπιστη τετράδα αμυντικών, αφού υπάρχουν ακόμα οι Βούγιαντιν Σάβιτς και Πάουλο Βινίσιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ