aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Τα δεδομένα με Γκάρνερ και Κλωναρίδη ενόψει επαναληπτικού

AΠΟΕΛ: Τα δεδομένα με Γκάρνερ και Κλωναρίδη ενόψει επαναληπτικού

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισαν οι Τζο Γκάρνερ και Βίκτωρ Κλωναρίδης στον αγώνα με την Ανόρθωση, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο Άγγλος επιθετικός αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μπεν Σαχάρ, λόγω ενοχλήσεων στη μέση απόρροια κτυπήματος που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Η απουσία του πρώτου σκόρερ του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά την αποβολή του Νταουσβίλι, όταν οι γαλαζοκίτρινοι άσκησαν πίεση στην Ανόρθωση, ήταν ιδιαιτέρως αισθητή, αφού είναι μακράν του δεύτερου η πιο αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη έμεινε άσφαιρη μετά από οκτώ παιχνίδια και πλέον καλείται να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης στο ΓΣΠ.

Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι στο πλάνο του Ελλαδίτη τεχνικού θα βρίσκεται ο Γκάρνερ, καθώς το πρόβλημα που αποκόμισε δεν δείχνει ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στην καθοριστική επαναληπτική αναμέτρηση με την «Κυρία». Πιο ασφαλή συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ώρες ο 33χρονος επιθετικός.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άσφαιρος με ξεκάθαρη αιτία

Αναγκαστική ήταν και η αλλαγή του Κλωναρίδη στο 76’, με τον Ντε Βινσέντι, με τον Ελλαδίτη εξτρέμ να νιώθει ενοχλήσεις. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Και οι δύο, εκτός απρόοπτου, θα προφυλαχθούν στον αγώνα με τον Ερμή για την 7η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ