aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα για τον… άλλο τελικό

ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα για τον… άλλο τελικό

Ο ΑΠΟΕΛ έφτασε να δίνει κρίσιμο παιχνίδι με την Ανόρθωση την προτελευταία αγωνιστική και χρειάζεται νίκη για να σφραγίσει τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για ένα τέτοιο ματς, όμως, όπως αυτό της ερχόμενης Κυριακής στο ΓΣΠ, έχει μεγάλη σημασία πώς θα διαμορφωθεί το απουσιολόγιο. Ήδη είναι εκτός πλάνου οι Βούγιαντιν Σάβιτς (τιμωρημένος) και Λέο Νατέλ (τραυματίας).

Τρίτος της παρέας κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει ο Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος υπέστη θλάση και θεωρείται δύσκολο να είναι έτοιμος έως την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα, θετικές είναι οι ενδείξεις για επιστροφή των Τομάς ντε Βινσέντι και Γκιόργκι Κβιλιτάια, ενώ ακόμα πιο αισιόδοξη είναι η κατάσταση του Ντιεμερσί Εντονγκαλά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει το σχήμα που θα επιλέξει ο Κύπριος προπονητής μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Πέρα από τις αλλαγές που θα του επιβάλλει το ιατρικό δελτίο, ίσως γίνουν και από μέρους του… διορθωτικές κινήσεις. Ο ίδιος εξέφρασε παράπονα για την ατομική απόδοση κάποιων παικτών, ιδιαίτερα στα μετόπισθεν. Αποτελεί ερώτημα λοιπόν εάν θα στηρίξει τους ίδιους ποδοσφαιριστές ή εάν θα προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ