aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα ενόψει ΑΕΚ

ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα ενόψει ΑΕΚ

Ο Κάμπος Ντανίλο μπήκε στο γήπεδο, αυξάνει ρυθμό, αλλά είναι προσεκτικοί στον ΑΠΟΕΛ με τον Βραζιλιάνο, χαρακτηρίζοντας ύπουλο τον τραυματισμό του. Θα είναι εκτός επιλογών για το δευτεριάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και ο Ράφαελ Σάντος που χάνει τη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, εκκρεμότητες αποτελούν οι Μουρτάζ Νταουσβίλι, Άντον Μάγκλιτσα και Ντιεμερσί Εντονγκαλά, παίκτες που θα αξιολογηθούν μέχρι αύριο.

Ο Πάρης Πολυκάρπου είναι απόλυτα έτοιμος, την ίδια ώρα που ο Τόμας ντε Βινσέντι επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά έχει μεγάλο διάστημα αποχής, επομένως αναλόγως του βαθμού ετοιμότητας θα κριθεί η συμπερίληψή του στην αποστολή.

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και ως εκ τούτου, το βράδυ της Δευτέρας (20:00) θα βρίσκονται στο στάδιο της ΑΕΚ κοντά στους 600 ΑΠΟΕΛίστες για να συμπαρασταθούν στην ομάδα προκειμένου να φτάσει σε ένα σπουδαίο «διπλό», μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του α’ γύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ