aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα «clean sheets» του Μιχαήλ, ο Σκουφέτ και στο βάθος Ανόρθωση

ΑΠΟΕΛ: Τα «clean sheets» του Μιχαήλ, ο Σκουφέτ και στο βάθος Ανόρθωση

Δύο πρώτες νίκες για τον ΑΠΟΕΛ με Νέα Σαλαμίνα (2-0, κύπελλο) και ΠΑΕΕΚ (1-0, πρωτάθλημα) και ισάριθμά «clean sheets». Τα πρώτα στη σεζόν, στις πρώτες εμφανίσεις του Νεόφυτου Μιχαήλ κάτω από την εστία των γαλαζοκιτρίνων.

Σύμφωνοι. Ο βαθμός δυσκολίας των παιχνιδιών ήταν χαμηλότερος σε σχέση με προηγούμενα ματς, ωστόσο δεν παύει από το να είναι ένα βήμα προς τη βελτίωση. Ο Κύπριος τερματοφύλακας δείχνει σταθερότητα και στέλνει τα μηνύματά του στον Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Στην καλοκαιρινή προετοιμασία δούλεψε πολύ στα χέρια του νέου προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Σκιαθίτη, δείχνοντας διατεθειμένος να αδράξει κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί για να καπαρώσει τη θέση στον «άσο». Με τις εμφανίσεις του στα δύο παιχνίδια φανερώνει ότι ο Σιμόνε Σκουφέτ θα έχει συναγωνισμό αναφορικά με το ποιος θα συγκεντρώνει την προτίμηση του Αυγουστή για το αρχικό σχήμα.

Έρχεται, όμως, ένα πολύ διαφορετικής φύσης παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή. Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενηθεί από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου αναμένεται πολύ περισσότερη δουλειά για τα… βασικά γάντια. Όποιος από τους δύο και να επιλεγεί, από την απόδοσή του μπορεί να εξαρτηθεί εάν θα πάρει το προβάδισμά στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ