aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα χρειάστηκε η Τζουργκάρντεν κόντρα στην Καλμάρ (vids)

ΑΠΟΕΛ: Τα χρειάστηκε η Τζουργκάρντεν κόντρα στην Καλμάρ (vids)

Μόλις που απέφυγε το κάζο η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ. Η Τζουργκάρντεν νίκησε 3-2 την Καλμάρ, ενώ προηγείτο με 3-0, δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 89’ και ο διαιτητής κράτησε 12 λεπτά καθυστέρησης.

Με τη νίκη της επέστρεψε στην κορυφή του σουηδικού πρωταθλήματος, φτάνοντας στους 37 βαθμούς έναντι των 35 που έχει η Χάκεν, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους γαλαζοκίτρινους πάντως, να πάρουν σημειώσεις για τελευταία φορά, πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Τζουργκάρντεν για τα πλέι οφ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο «Tele2 Arena».

Τα γκολ της Τζουργκάρντεν

Το σκορ άνοιξε ο Βίκχεϊμ, ο οποίος δέχτηκε μακρινή μπαλιά και έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα, μπαίνοντας στην περιοχή και σουτάροντας στα δίχτυα.

Στο 40’ ήρθε το 2-0 μετά από κλέψιμο του Μπάντα στη μεσαία γραμμή, αντεπίθεση και πάσα στον Βίκχεϊμ, ο οποίος σκόραρε με διαγώνιο σουτ.

Άλλο ένα γκολ στην κόντρα. Ο Βικχέιμ πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ασόρο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πέτυχε το 3-0 με ιδανικό πλασέ στο 52’:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ