aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα… αποτυπώματα του Κατσαντώνη

ΑΠΟΕΛ: Τα… αποτυπώματα του Κατσαντώνη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σούπερ εμφάνιση δεν πραγματοποίησε χθες στο «Τάσος Μάρκου», ωστόσο ο Ανδρέας Κατσαντώνης έκανε ξανά τη δουλειά του, δείχνοντας αν μη τι άλλο πως έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να προχωρήσει. Ο 21χρονος επιθετικός που ξεπέρασε ήδη τις δύο ντουζίνες συμμετοχών, βρέθηκε στον σωστό χώρο και χρόνο, αξιοποιώντας την πάσα «πάρε-βάλε» του Βίκτωρα Κλωναρίδη στο 41ο λεπτό, χαρίζοντας στον ΑΠΟΕΛ τη νίκη γοήτρου απέναντι στο Παραλίμνι (1-0). Τρίποντο που ασφαλώς δεν έχει καμία ουσία. Δεύτερος τερματίζει ο ΑΠΟΕΛ στο β΄ γκρουπ και η Ένωση είπε «αντίο» στην Α΄ Κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, πήρε στην τρέχουσα σεζόν μαζεμένες ευκαιρίες, τις περισσότερες στην ομάδα από οποιονδήποτε άλλον στην ηλικία του και το πάλεψε φιλότιμα. Γνωρίζει, ασφαλώς, πως η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη γι’ αυτόν με τις αλλαγές που θα γίνουν στο έμψυχο δυναμικό, αλλά έχοντας στη… φαρέτρα τις εμπειρίες που αποκόμισε, με σκληρή δουλειά μπορεί να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Το μεγαλύτερο κέρδος του ΑΠΟΕΛ στην άγνωστη γι’ αυτόν διαδικασία των αγώνων στο β΄γκρουπ, δεν είναι άλλο από τους νεαρούς παίκτες. Αρκετοί πήραν το βάπτισμα του πυρός, αντλώντας σημαντικές εμπειρίες. Σημείο, στο οποίο στάθηκε ο Ντε Βινσέντι μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Tα νέα παιδιά είναι το μέλλον του ΑΠΟΕΛ. Αυτήν τη στιγμή κερδίζουν πολλά πράγματα». Ο Αργεντινός, έστειλε μήνυμα παραμονής του στην ομάδα και κατάκτησης του τίτλου στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ