aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα αντανακλαστικά και οι… λαγοί του Ουζουνίδη

ΑΠΟΕΛ: Τα αντανακλαστικά και οι… λαγοί του Ουζουνίδη

Η πρώτη εικόνα που αποτυπώνεται στο μυαλό των φίλων του ΑΠΟΕΛ από τη σπουδαία νίκη της ομάδας τους επί του Απόλλωνα στο ντέρμπι του ΓΣΠ (4-1), είναι η… βαθμολογία. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μπήκαν για τα καλά (σ.σ. όχι πως ήταν εκτός ποτέ) στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου και με την εμφάνισή τους στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη, έδειξαν αντανακλαστικά βελτίωσης στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ατάκα Πετρίδη για ξένους διαιτητές: «Ήταν αλάνθαστοι, α;»

Η επιστροφή του Ελλαδίτη τεχνικού στον πάγκο μόνο χαρά και αισιόδοξα μηνύματα στους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες, φρεσκάρει τη ψυχολογία τους και τους ανανεώνει το ενδιαφέρον στη μάχη που δίνει η ομάδα τους για την κατάκτηση (και) του φετινού τίτλου. Το πρώτο κουτσάρισμα του 51χρονου προπονητή ήταν εξαιρετικό και όλες οι κινήσεις που έκανε τόσο με την ενδεκάδα όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα αποδείχτηκαν «σοφές» και πραγματικά έκαναν τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Η «μπηχτή» του Πετεβίνου για Σατσέτι και ξένους διαιτητές

Ο Ουζουνίδη βγάζοντας… λαγούς από το καπέλο του, πήρε ένα ντέρμπι που όδευε με μαθηματική ακρίβεια στην ισοπαλία. Ρίχνοντας στο ματς, κυρίως τον Αλ-Τάαμαρι, κατάφερε να δικαιωθεί, καθώς ο Ιορδανός εξτρέμ ήταν ο παίκτης που έβαλε το δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ, που ουσιαστικά «σκότωσε» τον Απόλλωνα. Σωστή αποδείχθηκε και η αλλαγή του σκόρερ Χαλένιους στη θέση του σχεδόν απαρατήρητου Πάβλοβιτς, ενώ η είσοδος του Βιντιγκάλ έδωσε ταχύτητα και «πνευμόνια» στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ