aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα «αγκάθια» εκατοντάδων χιλιάδων και η 18άδα ξένων-κοινοτικών

ΑΠΟΕΛ: Τα «αγκάθια» εκατοντάδων χιλιάδων και η 18άδα ξένων-κοινοτικών

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης των Ανουάρ Τουχαμί και Αντρέ Ζεράλντες. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων με τη μορφή δανεισμού από Βαγιαδολίδ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντίστοιχα, οι οποίοι θα κλείσουν το μετεγγραφικό καρέ των γαλαζοκιτρίνων σε διάστημα μίας βδομάδας (προηγήθηκαν οι Ενσούε και Αρτούρ Ζορζ).

Ο Νικόλας Ιωάννου ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ εντείνονται οι διεργασίας για πώληση του Μούσα Τάαμαρι. Ο ΑΠΟΕΛ ετοίμασε το έδαφος, με τις προσθήκες των Εντονγκαλά και Ατζίλι, για την αποχώρηση του Ιορδανού εξτρέμ. Αλμερία και Λέουβεν επέδειξαν πρόσφατα ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να κάνουν εκ νέου κίνηση.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες από την Ελλάδα θέλουν τον Ολυμπιακού να έχει τάξει στον Τάαμαρι συμβόλαιο 3+2 χρόνια με πολύ καλές απολαβές για το ερχόμενο Καλοκαίρι όταν θα λήξει το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν θέλουν να χάσουν τζάμπα τον Ιορδανό, όμως αναγνωρίζουν πως με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν μπορούν να ζητούν τα χρήματα που απαιτούσαν το περασμένο Καλοκαίρι ή ακόμα και στην αρχή της φετινής μετεγγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Βάζει στο ταμείο €840.000 από την πώληση Ιωάννου

«Αγκάθι» στον «Αρχάγγελο» αποτελούν οι περιπτώσεις των Σάβιτς, Γιάκολις και Λαφράνς. Τρεις παίκτες που κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ) και από την στιγμή που δεν υπολογίζονται η διοίκηση καλείται να βρει την «χρυσή» τομή, ώστε να φύγουν με το λιγότερο δυνατό κόστος.

18 ξένοι και κοινοτικοί στον «Αρχάγγελο»

Με τις προσθήκες των Ενσούε, Αρτούρ Ζορζ, Ανουάρ και Ζεράλντες συμπληρώνεται ο αριθμός των 15 ξένων και κοινοτικών που δικαιούται κάθε ομάδα, χωρίς να υπολογίζονται οι «φευγάτοι» Γιάκολις, Σάβιτς και Λαφράνς, οι οποίοι είτε θα αποχωρήσουν είτε δεν θα δηλωθούν στην ΚΟΠ.

Σίλβα, Μιχαΐλοβιτς, Εντονγκαλά, Ζαχίντ, Λουντέμο, Κλωναρίδης, Γιένσεν, Τάαμαρι, Ατζίλι,  Τόμας ντε Βινσέντι, Μπεν Σαχάρ, Ενσούε, Αρτούρ Ζορζ, Ανουάρ και Ζεράλντες απαρτίζουν τον κατάλογο με τους 15 ξένους και κοινοτικούς. Δεδομένη είναι η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού και εφόσον προκύψει μετεγγραφή του Τάαμαρι θα κενωθεί μία θέση. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ θα αναγκαστεί να κάνει… ψώνια με ποδοσφαιριστή από τον Κατάλογο Β.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ανακοινώνει άλλους δύο, νοκ άουτ ο Γένσεν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ