aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα 9 εκατ. ευρώ της Ατλέτικο για Σκουφέτ και το «όχι» του Ιταλού σε...

ΑΠΟΕΛ: Τα 9 εκατ. ευρώ της Ατλέτικο για Σκουφέτ και το «όχι» του Ιταλού σε συμβόλαιο 900 χιλ. ετησίως

Αφιέρωμα της ιταλικής ιστοσελίδας paroladeltifoso.it στον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ Σιμόνε Σκουφέτ, κάνει λόγο για χρόνιο ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για την περίπτωση του, που μάλιστα πριν χρόνια έφτασε να προσφέρει εννέα εκατομμύρια ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 50% στην Ουντινέζε.

Στον Ιταλό σύμφωνα με το δημοσίευμα η ισπανική ομάδα πρόσφερε συμβόλαιο 900 χιλιάδων ευρώ ετησίως για πέντε χρόνια, συν κάποια μπόνους.

Την πρόσφορα απέρριψε ο ίδιος ο Σκουφέτ στην ιστοσελίδα, η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του που εξηγεί τον λόγο. Ο Ιταλός τερματοφύλακας μιλά επίσης για την επιλογή του να μετακινηθεί στη χώρα μας για λογαριασμό των γαλαζοκιτρίνων.

Το δημοσίευμα:

Στις 30 Αυγούστου ο Σιμόνε Σκουφέτ πουλήθηκε από την Ουντινέζε στον ΑΠΟΕΛ έναντι 300 χιλιάδων ευρώ, λιγότερο από τα μισά απ’ όσα αξίζει, σύμφωνα με το Transfermarkt που τον κοστολογεί στις 800 χιλιάδες.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπαθούσε σχεδόν σε κάθε μετεγγραφική περίοδο να τον πάρει στην Ισπανία. Υπήρξαν φήμες για προσφορά εννέα εκατομμυρίων ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 50%, ενώ στον ίδιο πρόσφεραν συμβόλαιο 900 χιλιάδων ευρώ ετησίως για πέντε χρόνια, συν κάποια μπόνους. Το deal φαινόταν κλειστό, όμως ξαφνικά κάτι τα τίναξε όλα στον αέρα.

«Είναι αλήθεια ότι τότε είπα ‘’όχι’’ στη μετακίνηση μου στην Ισπανία γιατί ήθελα να τελειώσω το σχολείο. Επέλεξα να μείνω στην Ουντινέζε, για το περιβάλλον και τους προπονητές. Ήθελα να συνεχίσω να αναπτύσσομαι εκεί. Δεν μετανιώνω, νιώθω ότι έκανα το σωστό. Ποιος ξέρει τι θα έκανα εκεί. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να παίζω, και όσο για το σχολείο πήγαινα τα απογεύματα πίσω στην τάξη.

Είχα εναλλακτικές λύσεις, δεν ήρθα στον ΑΠΟΕΛ επειδή ήταν η μόνη λύση. Αντιθέτως, ήθελα πολύ να έρθω. Ήθελα να νιώθω ότι υπολογίζουν σε εμένα και με θέλουν, είναι σημαντικό. Εδώ υπάρχουν υποδομές υψηλού επιπέδου, υπάρχουν τα πάντα για να τα πάει κάποιος καλά. Στην Ιταλία πιστεύουν ότι αν φύγεις για το εξωτερικό πας σε πόλεμο ή χειροτερεύεις…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ