aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Συντηρούν θέμα Ζοζούλια, μάλλον χωρίς λόγo

AΠΟΕΛ: Συντηρούν θέμα Ζοζούλια, μάλλον χωρίς λόγo

Ανοικτό διατηρεί το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Ρομάν Ζοζούλια στον ΑΠΟΕΛ η ιστοσελίδα 5maseldescuento.es, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν υφίσταται μετά την άφιξη του Άντχε Νούχιου στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ επιθυμία του Ζοζούλια και της Αλμπαθέτε είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την αγωνιστική περίοδο 2020-21, όμως «αγκάθι» αποτελούν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ισπανική ομάδα.

Ο Ουκρανός επιθετικός είναι πρόθυμος να μειώσει τις ετήσιες απολαβές του, ώστε να διευκολύνει την Αλμπαθέτε και να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, το Καλοκαίρι του 2021, ωστόσο ούτε φαίνεται πως είναι αρκετό.

Το σχέδιο «Β», όπως σημειώνει το δημοσίευμα, είναι η παραχώρηση του Ζοζούλια σε ομάδα που θα καλύψει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του με τον ΑΠΟΕΛ και τη Ντιναμό Κιέβου να επιδεικνύουν ενδιαφέρον.

Η αλήθεια είναι πως οι γαλαζοκίτρινοι έψαξαν την περίπτωση του Ζοζούλια, όμως εν τέλει επιλέγηκε να συνάψουν συνεργασία με τον Νούχιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ