aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Συνέπεια και συνέχεια

ΑΠΟΕΛ: Συνέπεια και συνέχεια

Ένα από τα θέματα που απασχολούν στον ΑΠΟΕΛ, δεν είναι άλλο από την έλλειψη συνέπειας στις εμφανίσεις. Οι διακυμάνσεις στην απόδοση από το ένα παιχνίδι στο άλλο, βγάζουν μάτι. Από την τρίτη εβδομάδα του περασμένου Ιουλίου, όταν άρχισαν τα ματς για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ έως την προηγούμενη στροφή του μαραθωνίου (4η) είναι εμφανής η απουσία σταθερότητας.

Το γεγονός πως η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν πέτυχε 2η διαδοχική νίκη, εξάλλου, μιλά (και λέει) πάρα πολλά. Όπως και το ότι δεν κέρδισε ως (καθαρά) γηπεδούχος στο πρωτάθλημα. Λέτε, να βρει τον τρόπο ώστε να γυρίσει δυναμικά τον τροχό; Μετά το τρίποντο που πίστωσε με τον Ολυμπιακό, άραγε θα πιστώσει άλλο ένα, έχοντας ως αντίπαλο την ΑΕΛ, τούτη τη φορά;

Σε κάθε περίπτωση, το αυριανό παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι. Θα απαιτηθεί τεράστια προσπάθεια ώστε οι πρωτευουσιάνοι να κάμψουν την αντίσταση ενός συνόλου που θα… λειτουργήσει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ υπό τις οδηγίες νέου προπονητή (Τσέντομιρ Γιανέφσκι). Ωστόσο, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό, εκτός από αυτό που θα εξαργυρώνεται με τους τρεις βαθμούς και θα φέρει βαθμολογική άνοδο. Στην 5η στροφή, βλέπετε, «συγκρούονται» ισοδύναμες ομάδες, επομένως θα είναι διπλό το κέρδος αν βγει νικητής.

Στον ΑΠΟΕΛ, λένε πως δημιουργείται με την πάροδο του χρόνου καλύτερη ομοιογένεια, ο κάθε παίκτης κατανοεί τα χαρακτηριστικά των συμπαικτών του και με βάση τη δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια του κενού στο αγωνιστικό πρόγραμμα, εκφράζουν την αισιοδοξία για καλύτερες μέρες. Εκτός επιλογών είναι ο Χρίστος Γουίλερ που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και ο ανέτοιμος Ράφαελ Μορέιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ