aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Συνέπεια και συνέχεια ανεξαρτήτως αλλαγών

ΑΠΟΕΛ: Συνέπεια και συνέχεια ανεξαρτήτως αλλαγών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Χρόνος για λεπτομερή ανάλυση του προχθεσινού αγώνα δεν υπάρχει. Τα θετικά και τα αρνητικά, ασφαλώς, καταγράφηκαν από τον Πάολο Τραμετσάνι, τα είπε χθες με τους ποδοσφαιριστές, προσδοκώντας σε πολύ καλύτερη εμφάνιση στο αυριανό παιχνίδι εκ νέου με τη Δόξα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Για να συνεχίσει η ομάδα να οδηγεί την κούρσα του μαραθωνίου, διευρύνοντας το σερί επιτυχιών και συνάμα τη δυναμική της, επιβάλλεται να έχει αγωνιστική συνέπεια.

Ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΟΕΛ έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση στο δεύτερο μέρος και βεβαίως από την προχθεσινή νίκη που δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν επιπόλαιοι όμως στο πρώτο 45λεπτο, με αρκετά αβίαστα λάθη και έλλειψη συνοχής. Η αμυντική λειτουργία δεν ήταν η καλύτερη. Από τη στιγμή που η αγωνιστική συμπεριφορά βελτιώθηκε στο δεύτερο μισό του 90λέπτου, δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις, ήλθε η ανατροπή, κάτι που άφησε εν τέλει «γλυκιά γεύση».

Στον ΑΠΟΕΛ δεν το κρύβουν πως θέλουν να βλέπουν μια ομάδα που ανεξαρτήτως των αλλαγών στο αρχικό σχήμα, θα έχει συγκεκριμένο επίπεδο. Θα μπαίνει αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, θα επιβάλλει τον δικό της ρυθμό, δείχνοντας την ανωτερότητά της. Δηλώνουν πολύ απαιτητικοί, στοχεύοντας στην κατάκτηση του νταμπλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ