aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με την Parimatch

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με την Parimatch

TOY ANΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με επιτυχία στέφθηκε το ταξίδι του προέδρου του ΑΠΟΕΛ στην Ουκρανία. Ο Πρόδρομος Πετρίδης σε συζητήσεις που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη της Parimatch, πέτυχε την ανανέωση της συνεργασίας με τη διεθνή εταιρεία διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων για άλλο ένα έτος.

O ΑΠΟΕΛ και η Parimatch συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και κάθε χρόνο υλοποιούν ακόμη μεγαλύτερα συλλογικά σχέδια. Το λογότυπο της Parimatch με το βιονικό ηλεκτρικό κίτρινο κοσμεί τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και του σύγχρονου προπονητικού κέντρου στον Αρχάγγελο, που από πρόπερσι φέρει την ονομασία Parimatch-Αρχάγγελος.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με την Parimatch ο Νεκτάριος Πετεβίνος είπε: «Ο πρόεδρος έκανε ένα ταξίδι στην έδρα της εταιρείας, μίλησε με τους ανθρώπους και υπάρχει θετική ένδειξη ότι θα επεκτείνουμε την συνεργασία μας για ακόμα ένα χρόνο. Είναι ο κύριος συνεργάτης στην εμφάνιση. Επεκτείνουμε κάθε χρόνο, αυτή είναι η πολιτική τους και το ίδιο φαίνεται ότι θα συμβεί και τώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ