aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει με Χατζηλούκα για όσο χρειαστεί. Το λεκτικό με Κωστή

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει με Χατζηλούκα για όσο χρειαστεί. Το λεκτικό με Κωστή

Έγινε το αναμενόμενο στον ΑΠΟΕΛ με τον Τόμας Ντολ. Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/12) οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γερμανό προπονητή και τους συνεργάτες του, Πασκουάλε Ρόκο και Ραλφ Ζουμντικ.

Τις προπονήσεις της ομάδας αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας, ο οποίος θα είναι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ για όσα παιχνίδια χρειαστεί έως ότου προσληφθεί ο νέος προπονητής. Στην ανακοίνωση των περσινών πρωταθλητών δεν γίνεται λόγος για «υπηρεσιακό προπονητή». Πάντως το λεκτικό που χρησιμοποιείται είναι διαφορετικό σε σχέση με την ανακοίνωση που εκδόθηκε για τον Γιώργο Κωστή, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μετά την απόλυση του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τέλος ο Ντολ και άλλοι δύο, αναλαμβάνει ο Χατζηλούκας

«Την ευθύνη των προπονήσεων της ομάδας θα αναλάβει ο Λούκας Χατζηλούκας», σημειώνει ο ΑΠΟΕΛ, ενώ στην περίπτωση του Ελλαδίτη, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας για μερικές βδομάδας οι γαλαζοκίτρινοι σημείωναν: «χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Κωστής».

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση που πάρθηκε είναι να αναλάβει την ομάδα ο Λούκας Χατζηλούκας για όσο διάστημα χρειαστεί με σκοπό να έχει η διοίκηση τον χρόνο για την καλύτερη δυνατή επιλογή του αντικαταστάτη του Ντολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ