aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Συμφώνησε με Γκέντσογλου, στην Κύπρο για υπογραφές!

AΠΟΕΛ: Συμφώνησε με Γκέντσογλου, στην Κύπρο για υπογραφές!

Σε συμφωνία με τον Σάββα Γκέντσογλου ήρθε ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και κατέληξαν στον 27χρονο Ελλαδίτη ανασταλτικό μέσο, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Χάιντουκ Σπλιτ Κροατίας, έχοντας καταγράψει 48 συμμετοχές και δύο γκολ.

Ο Γκέντσογλου άρχισε την καριέρα του στην ΑΕΚ Αθηνών και ακολούθως μετακόμισε στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε σε Σαμπντόρια (πέντε συμμετοχές), Λιβόρνο (34 συμμετοχές), Σπέτσια (12 συμμετοχές) και Μπάρι (12 συμμετοχές), προτού μετακομίσει στην Κροατία το καλοκαίρι του 2016.

Στο μεσοδιάστημα, την περίοδο 2014/15 είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για ένα χρόνο και φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε 26 συμμετοχές. Ο Γκέντσογλου μπορεί να καλύψει και τη θέση του κεντρικού αμυντικού, στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν.

Ο διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Ελλάδας ποδοσφαιριστής αναμένεται το απόγευμα της Κυριακής στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, καθώς ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Χάντουκ Σπλιτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ