aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Συμφωνία και με Γερμανό βοηθό, τι ισχύει με Μοράις

ΑΠΟΕΛ: Συμφωνία και με Γερμανό βοηθό, τι ισχύει με Μοράις

Γαλαζοκίτρινη στολή βάζει από το απόγευμα της Πέμπτης (8/8) ο Τόμας Ντολ. Ο Γερμανός προπονητής είναι ο αντικαταστάτης του Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και πιάνει άμεσα δουλειά, αφού θα έχει την ευθύνη της ομάδας στον επαναληπτικό με την Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy οι γαλαζοκίτρινοι συμφώνησαν και με Γερμανό βοηθό προπονητή, ο οποίος θα αποτελέσει το… δεξί χέρι του Τόμας Ντολ στον πάγκο. Το νέο «αφεντικό» του «Αρχαγγέλου» ζήτησε τη σύναψη συνεργασίας συμπατριώτη του βοηθό προπονητή κάτι που έκανε αποδεκτό η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και από αύριο θα βρίσκεται στον «Αρχάγγελο».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η υπόσχεση του Ντολ και η ατάκα στον Πετρίδη

Όσον αφορά τον Νούνο Μοράις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει πόστο στον Αρχάγγελο, αλλά δεν έχει τα απαιτούμενα διπλώματα για να αναλάβει ρόλο βοηθού προπονητή. Στη θέση του γυμναστή συνεχίζει ο Παύλος Κίναν και στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων ο Μιχάλης Μορφής.

Διαβάστε επίσης: Τραμετσάνι: Οι «καβγάδες», οι εμμονές και το déjà vu του Πετρίδη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ