aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…»

ΑΠΟΕΛ: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…»

Την έπαθε στο Μακάρειο Στάδιο και στο ΓΣΠ απέναντι σε Ολυμπιακό και Δόξα αντίστοιχα, αλλά μυαλό δεν έβαλε. Με σχεδόν παρόμοιο τρόπο την πάτησε και προχθές κόντρα στην Πάφος FC. Τι και αν ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια; Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα και δυστυχώς για τον ΑΠΟΕΛ, δεν έφτασε στο ζητούμενο, δεχόμενος ένα εύκολο γκολ, με τον Σκουφέτ να φέρει μεγάλη ευθύνη.

Το παλιό σοφό ρητό που λέει «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση» δεν ταιριάζει μονάχα στο συγκεκριμένο σκέλος. Το προχθεσινό ματς αποτέλεσε το έκτο που πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν κατάφερε να το υπερασπιστεί.

Αυτοί που ζουν την ομάδα καθημερινά, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα για το τι συμβαίνει στους γαλαζοκίτρινους. Ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε «διαβάσει» σωστά την Πάφος FC, αυτό φάνηκε στη διάρκεια του 90λεπτου καθώς η ομάδα του είχε τον έλεγχο, ασκώντας ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Να μην ξεχνάμε πως ο ΑΠΟΕΛ είχε παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης. Απουσίαζαν οι Σόουζα, Κβλιτάια και Οκριασβίλι, την ίδια ώρα που επέστρεψαν μετά από καιρό αδράνειας οι Ντανίλο, Ντε Βινσέντι, Νταουσβίλι, Εντονγκαλά, Μάγκλιτσα.

Στο τέλος, όμως, ο Αυγουστή έφυγε πικραμένος. Το ότι ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε καλύτερα, αλλά δεν έφτασε στο ζητούμενο, προφανώς και δεν σημαίνει κάτι. Όταν με την έναρξη του δεύτερου γύρου είναι εκτός εξάδας και η διαφορά από την κορυφή βρίσκεται σε διψήφιο αριθμό, η ένδειξη «πρόβλημα» αναβοσβήνει.

Ο Κύπριος προπονητής κάνει την ανάλυση και παραδίδει τη λίστα με τις εισηγήσεις του στη διοίκηση, για τους παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν, αλλά και αυτούς που θα αποχωρήσουν. Ο Δεκέμβρης μπήκε για τα καλά και τα μετεγγραφικά ζητήματα τίθενται επί τάπητος. Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες που θα της δώσει επιπρόσθετη πνοή.

Στον ΑΠΟΕΛ, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αφήσουν τη δουλειά στη μέση, ώστε και ο κόσμος να παραμείνει ζεστός δίπλα στην ομάδα, αλλά και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί, δηλαδή έξοδος στην Ευρώπη και διεκδίκηση του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ