aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Συμπληρώνεται το παζλ με τους Γεωργιανούς…

ΑΠΟΕΛ: Συμπληρώνεται το παζλ με τους Γεωργιανούς…

Οι Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με την Εθνική Γεωργίας και ενσωματώνονται σήμερα στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ. Ο πρώτος έπαιξε για 20 λεπτά απέναντι στο Κόσοβο και προς το φινάλε της αναμέτρησης με την Ελλάδα, επομένως δεν επιστρέφει… καταπονημένος σωματικά.

Ο δεύτερος αγωνίσθηκε για 70 λεπτά στο προχθεσινό παιχνίδι απέναντι στο Κόσοβο και σκόραρε μία φορά, κάτι σημαντικό για την ψυχολογία του ακραίου επιθετικού. Στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν πολύ περισσότερα από τους εν λόγω παίκτες ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Θεωρούνται, βλέπετε, σημαντικοί παίκτες στη φετινή γαλαζοκίτρινη αλυσίδα.

Ενόψει Εθνικού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ραφαέλ Σάντος, Πάολο Βινίσιους και οι ανέτοιμοι Σταύρος Γαβριήλ, Κωνσταντίνος Μηντίκκης. Όσον αφορά στον Ανδρέα Καρώ αισθάνεται πολύ καλύτερα και αναμένεται ότι θα πάρει φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ