aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Στροφή σε Τόμας Ντολ για τον πάγκο

AΠΟΕΛ: Στροφή σε Τόμας Ντολ για τον πάγκο

Με τα… μούτρα στο ψάξιμο για νέο προπονητή και τεχνικό διευθυντή έπεσαν στον ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων αξιολογεί με προσοχή όλες τις περιπτώσεις που προτείνονται με κύριο στόχο την πρόσληψη ενός προπονητή με ισχυρή προσωπικότητα και ικανό να βάλει «τάξη» στον Αρχάγγελο.

Ψηλά στη λίστα των υποψηφίων είναι τ’ όνομα του Γερμανού προπονητή, Τόμας Ντολ, ο οποίος την τελευταία πενταετία ήταν στην Φέρεντσβαρος. Προηγουμένως είχε σύντομο πέρασμα από την Αλ Χιλάλ Σαουδικής Αραβίας και την Τουρκία, ενώ εργάστηκε επίσης σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Αμβούργο.

Διαβάστε επίσης: Μπαλταζάρ στον «ΑCTIVE»: «Έχω δύο προτάσεις από Κύπρο, κάποιοι με μισούν»

Ο 52χρονος τεχνικός, ως ποδοσφαιριστής έκανε σπουδαία καριέρα σε Αμβούργο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λάτσιο και Μπάρι. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Τόμας Ντολ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: H Aνόρθωση, ο Μπαλταζάρ και οι δύο προτάσεις

Αυξημένες είναι οι πιθανότητες πρόσληψης και Γερμανού τεχνικού διευθυντή στον ΑΠΟΕΛ. Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για τον Σούπερ Καπ θα δρομολογηθούν εξελίξεις στα… καυτά θέματα που απασχολούν την επόμενη μέρα στους εξάκις σερί πρωταθλητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ