aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στρατοπεδεύει στο ΓΣΠ και καθορίζει το μέλλον του

ΑΠΟΕΛ: Στρατοπεδεύει στο ΓΣΠ και καθορίζει το μέλλον του

Στο ΓΣΠ τον επόμενο μήνα θα καθοριστεί, σε πολύ μεγάλο βαθμό, το μέλλον του ΑΠΟΕΛ στη φετινή σεζόν. Οι γαλαζόκιτρινοι αρχής γενομένης από το ντέρμπι της 26ης Δεκεμβρίου με την Ομόνοια θα δώσουν οκτώ παιχνίδια ώς τις 2 Φεβρουαρίου 2022. Τα έξι από αυτά θα διεξαχθούν στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ είτε γηπεδούχο είτε τυπικά φιλοξενούμενο.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα παίξει εκτός έδρας μόνο δύο φορές και συγκεκριμένα με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ στις 5 Ιανουαρίου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και απέναντι στον Εθνικό στο Δασάκι στις 15 του ίδιου μήνα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός πως μόλις μία φορά θα φύγει από τη Λευκωσία, καθώς ο αγώνας με την ΠΑΕΕΚ θα γίνει στο Μακάρειο Στάδιο.

Τα αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ τον πρώτο μήνα του 2022 και τις αρχές Φεβρουαρίου θα είναι τροχιοδεικτικά για το μέλλον του στο πρωτάθλημα και καθοριστικά για την τύχη του στο θεσμό του κυπέλλου, απέναντι στον φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ ως την 19η αγωνιστική

Kυριακή 26 Δεκεμβρίου

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου

ΠΑΕΕΚ – ΑΠΟΕΛ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση

Σάββατο 15 Ιανουαρίου

Εθνικός – ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου – Κύπελλο

ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός

Κυριακή 23 Ιανουαρίου

ΑΠΟΕΛ – Άρης

Κυριακή 30 Ιανουαρίου

ΑΠΟΕΛ – Δόξα

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου – Κύπελλο

Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ