aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στράικερ που ξέρει και εμπιστεύεται

ΑΠΟΕΛ: Στράικερ που ξέρει και εμπιστεύεται

Οι ενέργειες μόνο πρόσφατες δεν είναι. Εν ολίγοις, ούτε πριν από τρεις, ούτε πριν από τέσσερις εβδομάδες είχαν δει «ζεστά» στον ΑΠΟΕΛ, την απόκτηση ενός επιθετικού που έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να κάνει τη διαφορά.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν δηλαδή ανέλαβε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έβαλαν για τα καλά μπρος τη δουλειά, εστιάζοντας κυρίως σε ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες θέσεις στη γραμμή κρούσης, δίνοντας την ευχέρεια στον κόουτς να αναπροσαρμόζει αναλόγως τα πλάνα του.

Η αλήθεια είναι πως είχε σχηματιστεί μεγάλη λίστα από υποψήφιους ποδοσφαιριστές και έγινε γερό κοσκίνισμα κάθε επιλογής. Το νεότερο που προκύπτει είναι πως η… μπίλια σταμάτησε σε παίκτη που συνεργάστηκε κατά το παρελθόν ο Σέρβος προπονητής του ΑΠΟΕΛ και κινήθηκαν οι διαδικασίες για την εξεύρεση της «χρυσής» τομής. Λέγεται πως μπορεί να μπει χωρίς καθυστέρηση στο σύνολο και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα για την υλοποίηση του στόχου της κατάκτησης του τίτλου.

Οι διαπραγματεύσεις με τον ίδιο και την ομάδα του βρίσκονται σε εξέλιξη και γι’ αυτό, από τον ΑΠΟΕΛ αποφεύγουν να τοποθετηθούν με σιγουριά για οτιδήποτε. «Από Δευτέρας θα δούμε», ήταν η λακωνική τοποθέτηση του Νεκτάριου Πετεβίνου, αφήνοντας να εννοηθούν πολλά. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην ομάδα της Λευκωσίας και να τεθεί εκ νέου υπό τις οδηγίες του Μιλόγεβιτς. Εκτός από το γεγονός πως δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του προπονητή του κατά την τρέχουσα σεζόν, όπως διεμήνυσε θέλει να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις, κάνοντας μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, επιδιώκει όπως ξεπεραστούν το συντομότερο τα οποιαδήποτε θέματα αναδύθηκαν, προσφέροντας στον Σέρβο κόουτς άλλη μία λύση στη γραμμή κρούσης. Βλέπετε, η μακρά αποχή του Γκιόργκι Κβιλιτάια από την αγωνιστική δράση έχει αφήσει τα σημάδια της στον Γεωργιανό, την ίδια ώρα που ο Μάριος Ηλία μπήκε στην «κατάψυξη».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ