aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στον... Θεό η ρήτρα για την απόκτηση του Λούκας Σάσα

ΑΠΟΕΛ: Στον… Θεό η ρήτρα για την απόκτηση του Λούκας Σάσα

Όπως διέρρευσε από την Ελλάδα, ο ΑΠΟΕΛ υπέβαλε πρόταση στον Άρη Θεσσαλονίκης για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Λούκας Σάσα μετά από εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Κάτι που σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ισχύει, ωστόσο αυτό συνέβη πριν από λίγο καιρό.

Ο Άρης Θεσσαλονίκης πάντως απάντησε αρνητικά στην επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ, τονίζoντας στους γαλαζοκίτρινους ότι χρειάζεται τον παίκτη για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα. Το σημαντικό θέμα ωστόσο, είναι πως οι ρήτρες στο συμβόλαιο του 30χρονου άσου είναι πολύ υψηλές και σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο ο ΑΠΟΕΛ να πληρώσει τα αντίστοιχο ποσό για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης:
Λούκας Σάσα το νέο όνομα, κάνουν λόγο για πρόταση στον Άρη

Γιατί; Επειδή η ρήτρες για απόκτηση του Σάσα, για τον οποίο πριν από λίγους μήνες ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός Πειραιώς, είναι δύο. Για ομάδα εξωτερικού και για ελληνικό σύλλογο. Συγκεκριμένα, το ποσό που πρέπει να καταβληθεί από ομάδα του εξωτερικού είναι 600.000 ευρώ, ωστόσο, σε περίπτωση ελληνικής ομάδας η ρήτρα διπλασιάζεται και φτάνει το 1.200.000 ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος λοιπόν, όσο κι αρέσει στον Ουζουνίδη, ο Ελλαδίτης είναι αναγκασμένος να κοιτάξει προς άλλες περιπτώσεις. Επίσης, τα πιο πάνω ποσά δεν επιτρέπουν στον ΑΠΟΕΛ να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ