aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΠΟΕΛ: Στον… πάγο η υπόθεση Ζαχίντ, αποκαλυπτικός ο Πετρίδης

ΑΠΟΕΛ: Στον… πάγο η υπόθεση Ζαχίντ, αποκαλυπτικός ο Πετρίδης

Άνοιξε ή όχι το κανάλι των επαφών του Παναθηναϊκού με τον ΑΠΟΕΛ, σχετικά με το μέλλον του Ζαχίντ κι έπειτα απ’ την καλοκαιρινή λήξη του δανεισμού τους στους «πράσινους»; Τι λέει επ’ αυτού ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης;

Αναλυτικά οι αποκλειστικές δηλώσεις του ισχυρού άντρα των γαλαζοκιτρίνων στη ελλαδική ιστοσελίδα «sdna.gr»:

Μπορεί ο Γκίας Ζαχίντ να υπήρξε ο αδύναμος κρίκος του Παναθηναϊκού στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και να χρεώθηκε μια ανόητη αποβολή που κόστισε στους «πράσινους», ωστόσο ο 26χρονος παίκτης δεν παύει να αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες του «τριφυλλιού».

Κι επειδή ο δανεισμός του από τον ΑΠΟΕΛ λήγει το προσεχές καλοκαίρι, λογικό είναι να βγαίνει πρόωρα στην επικαιρότητα το θέμα που αφορά το μέλλον του στο Κορωπί.

Το σίγουρο είναι πως ο Τσάβι Ρόκα θα εξαντλήσει όλα τα μέσα και τους τρόπους που διαθέτει, προκειμένου να διατηρήσει τον Νορβηγό μεσοεπιθετικό στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Κόντρα πάντως σε όσα κυκλοφόρησαν και φέρνουν τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή να έχει ανοίξει κανάλι με τον ΑΠΟΕΛ για το θέμα του Ζαχίντ, ο ισχυρός άνδρας της κυπριακής ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης υποστηρίζει – μιλώντας αποκλειστικά στο SDNA – πως δεν έχει οποιαδήποτε ενόχληση από τον Παναθηναϊκό.

«Ούτε με ενόχλησε κανείς απ΄τον Παναθηναϊκό, ούτε φυσικά εμείς ενοχλήσαμε τον Παναθηναϊκό. Φυσιολογικά ο παίκτης θα επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι κι έπειτα απ’ την λήξη του δανεισμού του, εκτός κι αν ο Παναθηναϊκός πληρώσει την ρήτρα (1,6 εκατ. ευρώ) και αγοράσει τα δικαιώματά του…» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και πρόσθεσε:

«Για εμάς σε αυτή την φάση δεν προέχει τι θα συμβεί με το θέμα του Ζαχίντ. Εχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια όπως το αποψινό με την Βασιλεία και το ντέρμπι με την Ομόνοια».

Τέλος κι επειδή αρκετοί συνέδεσαν το θέμα της επιστροφής του Ζαχίντ στον ΑΠΟΕΛ με το θετικό report που φέρεται να’ χει για τον ποδοσφαιριστή ο νέος τεχνικός της κυπριακής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο πρόεδρος των «γαλαζοκίτρινων» μας μετέφερε στη συνομιλία που είχαμε μαζί του πως δεν έχει υπάρξει καμία κουβέντα με τον Έλληνα τεχνικό σχετικά με τον Ζαχίντ.

«Δεν είχα καμία κουβέντα με τον Ουζουνίδη για το θέμα του Ζαχίντ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ