aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στον πάγκο με… μισή προπόνηση

ΑΠΟΕΛ: Στον πάγκο με… μισή προπόνηση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ, μετά από τρεις ολόκληρες εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, μετρούν πλέον αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση. Η προετοιμασία για το εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα ολοκληρώνεται με σημερινή προπόνηση, κατά την οποία είναι πολύ πιθανόν ο Μικ Μακάρθι να δει περισσότερους παίκτες να περνούν το κατώφλι του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος».

Οκτώ άτομα του ποδοσφαιρικού τμήματος θα βγουν από την καραντίνα εάν παρουσιάσουν  και τρίτο αρνητικό τεστ κορωνοϊού. Από τη στιγμή που δεν έχουν οποιοδήποτε σύμπτωμα, το πιθανότερο είναι ότι θα αρνητικοποιηθούν και εννοείται πως, ελλείψει επιλογών, θα βρεθούν εξ ανάγκης στον πάγκο για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης». Θα έχουν μηδενικό χρόνο στη διάθεσή τους ώστε να κριθούν έτοιμοι. Ωστόσο, από τη στιγμή που μετά βίας θα βγει ενδεκάδα, δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά το προπονητικό τιμ.

Διαβάστε επίσης: «Δύο μετεγγραφές από τον ΑΠΟΕΛ, πρέπει να χαρίσει λεφτά ο Ατζίλι»

Οι προπονήσεις των προηγούμενων ημερών πραγματοποιήθηκαν με πολύ λίγους ποδοσφαιριστές, κάτι πρωτόγνωρο στον ΑΠΟΕΛ. Η εκγύμναση έμοιαζε με ατομική προπόνηση ενός γκρουπ παικτών και όχι μίας κανονικής ομάδας που θα κληθεί να παίξει επίσημο παιχνίδι. Εκτός από τους τέσσερις τερματοφύλακες (Μιγκέλ Σίλβα, Φράνσις Ουζόχο, Απόστολο Τσιλιγγίρη, Δημήτρη Πρινιωτάκη), άλλοι 10 είναι διαθέσιμοι. Για την άμυνα οι Χρήστος Σιέλης, Γιώργος Μερκής, Αντρέ Ζεράλδες, Κώστας Αποστολάκης, Εμίλιο Ενσούε, στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Μάριους Λουντεμό, Κάρλος Ντίας και στην επίθεση οι Γιώργος Εφραίμ, Νικόλας Κούτσακος, Τομάς ντε Βινσέντι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο «Ντέβι» ξανά στη δράση μετά από δύο μήνες απραξίας

Δικαίωμα συμμετοχής έχει και ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά που βγήκε από τον αυτοπεριορισμό, αλλά δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, εκτός επιλογών του Ιρλανδού προπονητή είναι οι Βίκτωρας Κλωναρίδης και Άντχε Νούχιου λόγω καρτών. Άλλα έξι άτομα του ποδοσφαιρικού τμήματος προσβλήθηκαν με κορωνοϊό στις 15 Δεκεμβρίου και εννοείται ότι με το νέο έτος θα επιστρέψουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ