aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στον «αέρα» εννέα συμβόλαια

ΑΠΟΕΛ: Στον «αέρα» εννέα συμβόλαια

Ζήτημα πέντε λεπτών χαρακτήρισε ο Πρόδρομος Πετρίδης την ανανέωση συμβολαίου με τον Σωφρόνη Αυγουστή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος για τον ΑΠΟΕΛ στον Κύπριο προπονητή πιστώνεται η βελτίωση της ομάδας και η επιστροφή της σε διεκδικητικό ρόλο. «Αυτός που πρέπει να ξέρει έχει ήδη ενημερωθεί. Πέντε λεπτά θα χρειαστεί για να κλείσει και να μείνει και για τον επόμενο χρόνο στον Αρχάγγελο και ο Σωφρόνης Αυγουστή», είπε ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων και έδιωξε το παραμικρό σύννεφο αμφιβολίας για την επόμενη ημέρα στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ.

Η σεζόν μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της, το επόμενο δίμηνο διακυβεύονται τα πάντα σε κύπελλο και πρωτάθλημα, όμως στον Αρχάγγελο κοιτάζουν δειλά δειλά τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Ο Πρόδρομος Πετρίδης ανακοίνωσε προφορική συμφωνία με τον ατζέντη του Κίνγκσλεϊ Σαρφό για αγορά των δικαιωμάτων του. Πέραν του Γκανέζου μέσου, εκπνέει ο δανεισμός των Λέο Νατέλ από την Κορίνθιανς και Ραφαέλ Σάντος από τη Φλαμένγκο. Επίσης, λήγουν τα συμβόλαια των Νεόφυτου Μιχαήλ, Ζοάο Πέδρο, Τομάς ντε Βινσέντι, Πάουλο Βινίσιους, Βούγιαντιν Σάβιτς και Κωνσταντίνου Μιντίκκη. Με εξαίρεση τον διεθνή τερματοφύλακα στον οποίο θα κατατεθεί πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, το σκηνικό είναι από ρευστό έως ζοφερό για τους υπόλοιπους.

Η επιθυμία για απόκτηση του Νατέλ με ελευθέρα μετεγγραφή εκφράστηκε δημόσια από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αλλά οι Βραζιλιάνοι είναι σκληροί διαπραγματευτές και το απέδειξαν προ διετίας όταν και πάλι οι γαλαζοκίτρινοι επιδίωξαν να τον κρατήσουν στον Αρχάγγελο. Προφανώς και θα γίνει προσπάθεια για να απεγκλωβιστεί ο ΑΠΟΕΛ από ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν βρίσκονται στις επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή. Σε αυτή τη λίστα φιγουράρει στην κορυφή το όνομα του Ισάμ Τσεπάκ.

Με δεδομένο το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ, η λογική λέει πως οι αποφάσεις για τη νέα σεζόν θα είναι άμεσα συνυφασμένες με την πορεία της ομάδας στο τρέχον πρωτάθλημα. Καλύτερα θα είναι τα δεδομένα εάν οι γαλαζοκίτρινοι τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις και λάβουν μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ -άρα θα έχουν τριπλή ευκαιρία συμμετοχής σε ευρωπαϊκό όμιλο- και πιο ζόρικα στο ενδεχόμενο που αγωνιστούν στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ