aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στοίχησε η επιπολαιότητα, το «χαστούκι» και η αντίδραση

ΑΠΟΕΛ: Στοίχησε η επιπολαιότητα, το «χαστούκι» και η αντίδραση

«Είμαι θετικός, είμαι σε μια ομάδα που δίνει τα πάντα και θα τα δώσουμε μέχρι το τέλος. Επαναλαμβάνω μέχρι το τέλος της σεζόν θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας». Αυτά δήλωσε ο  προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία (0-0) της ομάδας του απέναντι στην Αλκή.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν κέρδισαν, ήταν επιπόλαιοι στην τελική πάσα και αυτό τους στοίχησε δύο υπερπολίτιμους βαθμούς στην «κούρσα» του πρωταθλήματος.

Μπορεί, ο ΑΠΟΕΛ να έχασε βαθμούς απέναντι στην Αλκή, ωστόσο βρίσκεται στο +2 από Απόλλωνα και ΑΕΛ. Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει ότι ακόμα η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών του, γι αυτό και επισήμανε ότι είναι σημαντικό η ομάδα του να αντιδράσει στον επόμενο αγώνα με την Πάφος FC.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, εδώ θα δούμε αν είμαστε μεγάλη ομάδα ή όχι. Θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι με την Πάφο πως θα αντιδράσουμε» ανέφερε καταληκτικά ο Τραμετσάνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ