aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στοίχημα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

ΑΠΟΕΛ: Στοίχημα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει πολλά «στοιχήματα» στο συρτάρι στο γραφείο του. Κάποια θα βγουν, κάποια όχι. Έτσι είναι τα… μαθηματικά του ποδοσφαίρου. Το μεγάλο «στοίχημα» όμως που δεν θέλει με τίποτα να χάσει, αφορά τις επιλογές των ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην επίθεση και πιο συγκεκριμένα στο σκοράρισμα. Η διοίκηση θα επενδύσει άλλη μία χρονιά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τη στελέχωση της συγκεκριμένης θέσης, με τον Ελλαδίτη κόουτς να χειρίζεται προσεχτικά το ζήτημα. 

Από τις 12 Φεβρουαρίου που ανακοινώθηκε η επιστροφή του και για όσα παιχνίδια πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα, διαπίστωσε πως είχε δύο σέντερ-φορ στη διάθεσή του, οι οποίοι έμοιαζαν «τσακωμένοι» με το γκολ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, οι Αντρίγια Πάβλοβιτς και Λίνους Χαλένιους αδυνατούσαν να δώσουν τις προσδοκώμενες λύσεις στο σκοράρισμα, γι’ αυτό άλλωστε λήφθηκε η απόφαση για την αντικατάστασή τους. Με τον Σέρβο δεν έγινε η παραμικρή ενέργεια για ανανέωση τουλάχιστον του δανεισμού του από τη Ραπίντ Βιέννης, ενώ ο Σουηδός έχει ειδοποιηθεί ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο και όπως αποκαλύψαμε προ ημερών, «έσπασε» το συμβόλαιό του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διεμήνυσε στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, ότι θα κάνει υπομονή. Όταν βρει τις λύσεις που θέλει, θα ανάψει το πράσινο φως για την έναρξη διαπραγματεύσεων. Για να μπορέσει να υλοποιήσει τη φιλοσοφία του και να παίξει γρήγορο-επιθετικό ποδόσφαιρο το σύνολο, επιθυμεί να έχει τις καλύτερες επιλογές για τον βασικό κορμό και, πρωτίστως, επιθετικούς που δεν θα γυαλίζουν εν πολλοίς τον γαλαζοκίτρινο πάγκο. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει περάσει από «κόσκινο» δεκάδες επιθετικούς, πλην όμως κανένας εξ αυτών δεν κρίθηκε πως κουβαλά το απαιτούμενο «πακέτο». Δηλαδή; Να συνδυάζει γεμάτες σεζόν με διψήφιο αριθμών τερμάτων.

Διαβάστε επίσης: Ο «νέος Τζέκο» στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ για την επίθεση! (vids)

Στα υπόψη του βρίσκονται ασφαλώς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ομάδα τους. Συν τοις άλλοις, λόγω του γεγονότος πως πρόκειται για ιδιαίτερη μετεγγραφή περίοδο αφού αρκετά πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη, προκύπτει μοιραία καθυστέρηση όσον αφορά στο μέλλον συγκεκριμένων παικτών που ενδιαφέρουν. Η διοίκηση προτίθεται εάν κριθεί αναγκαίο, να ανεβάσει λιγάκι το διαθέσιμο ποσό για τους επιθετικούς. Γιατί εννοείται ότι θα αποκτηθούν δύο σέντερ φορ και όχι ένας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πωλήσεις €11.000.000+ και ένας «χρυσός» σε… κίνδυνο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ