aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο «σφυρί» ο Νατέλ και άλλοι δανεικοί για... ζεστό χρήμα

ΑΠΟΕΛ: Στο «σφυρί» ο Νατέλ και άλλοι δανεικοί για… ζεστό χρήμα

Στο «σφυρί» θα βγάλει η Κορίνθιανς δανεικούς ποδοσφαιριστές ώστε να πετύχει τον στόχο του προϋπολογισμού της για 2022. Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «goal.com» της Βραζιλίας, ο ιστορικός σύλλογος προσβλέπει σε έσοδα άνω των 500 εκατομμυρίων BRL (50.000.000 ευρώ) στον προϋπολογισμό της για το 2022. Εκτός από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις χορηγίες, που είναι οι πιο κερδοφόρες επιλογές, η πώληση αθλητών εμφανίζεται ως μέσο συγκέντρωσης χρημάτων.

Σύμφωνα με το πλάνο που τέθηκε η ηγεσία της Κορίνθιανς αναμένει πως θα έχει κέρδος κοντά στα 80.000.000 ευρώ μόνο από τις πωλήσεις αθλητών σε όλη τη σεζόν του 2022. Τον Ιανουάριο ο Έντερσον πωλήθηκε στην Σαλερνιτάνα και τον Μάρτιο ο Γκαμπριέλ Περέιρα στην Νιου Γιορκ Σίτι των ΗΠΑ, έναντι 5.000.000 ευρώ. «Ως εκ τούτου, η Corinthians έχει στη διάθεσή της ακόμη οκτώ μήνες για να πραγματοποιήσει τις υπόλοιπες πωλήσεις που είναι απαραίτητες για να φτάσει το ποσό που προβλέπεται στον προϋπολογισμό», σημειώνει το ρεπορτάζ της «goal.com» και κάπου εδώ μπαίνει στο… παιχνίδι το όνομα του Λέο Νατέλ.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ είναι στην υπό παραχώρηση λίστα και σημειώνεται πως οι γαλαζοκίτρινοι μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα αγοράς του. «Οι Ραμόρο, Ματέους Βιδάλ και Λέο Νατέλ βρίσκονται αντίστοιχα σε Al-Wasl (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Παναθηναϊκό (Ελλάδα) και ΑΠΟΕΛ (Κύπρος). Όλοι οι αναφερόμενοι έχουν συμβόλαιο δανεισμού που λήγει στα μέσα της χρονιάς και υπάρχει η δυνατότητα για τους συλλόγους να ασκήσουν το δικαίωμα αγοράς σε κάθε περίπτωση», σημειώνει το ρεπορτάζ.

Στην τελευταία δημόσια τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την περίπτωση του Νατέλ εξαιτίας των παράλογων απαιτήσεων και της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς των Βραζιλιάνων. Πάντως, ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων μετέφερε την επιθυμία του Νατέλ να παραμείνει στον «Αρχάγγελο». «Είναι πολύ δύσκολη περίπτωση. Τη μια οι Βραζιλιάνοι είναι παράλογοι και την άλλοι λογικοί. Ο ίδιος ο παίκτης μας είχε ότι θέλει να μείνει. Η επιθυμία του είναι να παραμείνει στο ΑΠΟΕΛ», δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ