aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο προσκήνιο ο Γκρεγκ Φόρσαϊθ!

ΑΠΟΕΛ: Στο προσκήνιο ο Γκρεγκ Φόρσαϊθ!

Το κενό που άφησε η φυγή του Φακούντο Σαμπάλα «τρέχει» για να κλείσει ο ΑΠΟΕΛ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, που θέλει να κλείσει το συγκεκριμένο κεφάλαιο όσο το δυνατό νωρίτερα, έχει αρχίσει ήδη το ψάξιμο για τον νέο αριστερό οπισθοφύλακα.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται από τον τεχνικό των γαλαζοκίτρινων είναι και αυτό του Γκρεγκ Φόρσαϊθ. Πρόκειται για Σκωτσέζο αριστερό μπακ, ο οποίος προτάθηκε στην ομάδα της Λευκωσίας και εκ πρώτης αξιολογήθηκε θετικά. Το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή είναι υπαρκτό. Τις αμέσως επόμενες ώρες θα υπάρξει περαιτέρω αξιολόγηση και εκεί θα φανεί αν η περίπτωση του θα προχωρήσει.

Αν η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ ανάψει τελικά το «πράσινο φως» για τον Φόρσαϊθ, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, με στόχο να κλείσει άμεσα το ζήτημα.

Πρόκειται για 33χρονο αριστερό μπακ από την Σκωτία, που από το 2013 αγωνίστηκε στην Ντέρμπι, έχοντας καταγράψει συνολικά 256 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα ολοκληρώθηκε και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Νταντί (Σκωτίας), Γουότφορντ (Αγγλίας) και Μπράντφορντ (Αγγλίας). Έχει επίσης καταγράψει τρεις συμμετοχές με την Εθνική Σκωτίας. Κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 29 ματς με τη φανέλα της Ντέρμπι.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον επέδειξε και η Σάντερλαντ, η οποία μάλιστα χτύπησε την πόρτα του μάνατζερ του. Σύντομα ο Σκωτσέζος θα λάβει την απόφαση για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

3

2


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ