aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο πλάνο της επόμενης μέρας

ΑΠΟΕΛ: Στο πλάνο της επόμενης μέρας

Ο ΑΠΟΕΛ αφήνει σιγά – σιγά πίσω του τη σεζόν 202-23 για να μπει στην επόμενη. Ο Πρόδρομος Πετρίδης προανήγγειλε την έναρξη των διαδικασιών για την υλοποίηση του πλάνου της επόμενης ημέρας με σημείο αναφορά τη γενική συνέλευση της 15ης Ιουνίου.

Όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο κι έτσι οι γαλαζοκίτρινοι θα πορευθούν με τον νυν πρόεδρο της εταιρείας και τους στενούς του συνεργάτες. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες και τις παραδέχτηκε και ο ίδιος αμέσως μετά τον αγώνα με τον Άρη. «Δουλέψαμε για να λειτουργεί ο ΑΠΟΕΛ όπως μέχρι σήμερα. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Λύνουμε τα οικονομικά προβλήματα και αυτό υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το ίδιο εφόσον θα είμαστε διοίκηση και μετά τις 15 Ιουνίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόδρομος Πετρίδης σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις όποιες ανησυχίες.

Από πλευράς διοίκησης καταβάλλονται προσπάθειες έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επιτρέπουν στην εταιρεία να καλύπτει τις υποχρεώσεις της από τα μεγάλα ελλείμματα των τελευταίων χρόνων και ταυτόχρονα ο ΑΠΟΕΛ να μπορεί να πρωταγωνιστεί. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα βοηθήσει πολύ μια εξαιρετική πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ. Δεν είναι το Τσάμπιονς Λιγκ με… τα χρυσά αυγά, αλλά η διάκριση στη διοργάνωση μπορεί να κλείσει πολλές τρύπες από έναν ελλειμματικό προϋπολογισμό.

Προτεραιότητα για τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ είναι και η εξεύρεση νέου προπονητή. Σύμφωνα με τους ίδιους, υπάρχει ήδη η μικρή λίστα, οι επαφές είναι καθημερινές και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να υπάρχουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ