aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο... περίμενε για τρεις

ΑΠΟΕΛ: Στο… περίμενε για τρεις

Δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά στη σεζόν θα επιδιώξει την Κυριακή (24/10) στο Τσίρειο ο ΑΠΟΕΛ. Το εγχείρημα μόνο εύκολο δεν θα είναι για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή καθώς το εμπόδιο είναι αρκετά υψηλό. Ο Άρης δεν θυμίζει σε τίποτα τον αδύναμο κρίκο του πρωταθλήματος των προηγούμενων χρόνων και με το «καλημέρα» στη σεζόν έδειξε τα δόντια του.

Η επένδυση που έκαναν οι Ρώσοι επενδυτές φαίνεται πως έπιασαν τόπο, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, με μόλις μία ήττα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την κατάσταση της υγείας των Μουρτάζ Νταουσβίλι, Λέο Νατέλ και Άντον Μάγκλιτσα. Η συμμετοχή και των τριών θα κριθεί στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου. Ο Γεωργιανός ανασταλτικός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, δεν ακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης των τελευταίων δύο ημερών και σήμερα θα επιχειρήσει να ανεβάσει ρυθμούς.

Με δεδομένη την απουσία των Ντανίλο Κάμπος και Τομάς ντε Βινσέντι οι επιλογές για το μεσοεπιθετικό κομμάτι έχουν στερέψει, επομένως ο Κύπριος τεχνικός ευελπιστεί ότι οι Νατέλ και Μάγκλιτσα θα είναι τουλάχιστον σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή. Προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα ο Βινίσιους, όμως η αποχή πέντε βδομάδων από την ενεργό δράση έχουν επηρεάσει τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, και εναπόκειται στον Σωφρόνη Αυγουστή πότε θα τον κρίνει ετοιμοπόλεμο. Στο απουσιολόγιο είναι ο Σάντος, όπως και ο Μιντίκκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ